woensdag 15 april 2015

Houtmotief behang

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Houtbehang met ieder een eigen karakter en stijl.


Wil je jouw gladgestreken wanden aankleden met een steenlook, om zo een industriële of vintage look te creëren dan zit je op deze pagina op de juiste plek. Behang , maar toch weer niet.

De printen lijken levensecht en na het strak op geplakt te hebben zal iedereen ook geloven dat het een stenen wand is. Het maakt niet uit voor welke kamer u nieuw behang nodig heeft. Houtstructuur behang is behang dat iedere kamer een nieuwe uitstraling geeft. Het behang is verkrijgbaar van diverse behangmerken in diverse printen die u op deze pagina kunt vinden. Mocht u hulp nodig hebben dan staat ons team uiteraard voor u klaar.


Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan. Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen.

Gratis verzenden vanaf €50! Creëer eenvoudig een sfeervolle woning met stoer steigerhout behang. Bij Kwantum vind je jouw steigerhout of sloophout vliesbehang supervoordelig!


Sloophout behang is dé nieuwe trend. Je interieur geef je snel en gemakkelijk een stoere uitstraling met deze natuurgetrouwe behangprints. Niet van echt te onderscheiden ! Kies uit ons ruime assortiment en koop uw behang online! Eijffinger behang al jaren koploper op het gebied van behang trends, met als absolute topcollectie Pip Studio behang. En niet alleen dat, ook bedekt behang scheuren en gaten in muren met een mooi patroon of een subtiele textuur.


Echte creatievelingen gebruiken behang zelfs om een trap of de binnenkant van een kast te bewerken. Steden, dieren, bloemen en meer. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Ga jij voor die hippe, warme organic look? Dan zit je met hout behang helemaal goed.

Hout behang is divers en zowel in de lengte als breedte aan te brengen, waardoor je zelf bepaald wat het effect is. Door die grote variatie, past behangpapier met hout in feite in élke kamer of stijl van interieur. Het behangpapier heeft dan wel niet de echte ‘feel’ van hout, qua look komt dit behang zeer goed in de buurt. Haal op een stijlvolle manier een stukje natuur in huis met dit sfeervolle behang met houtmotief in zwart.


De zichtbare en voelbare rijke textuur van het behang verrijkt het dessin en geeft het behang bovendien een extra warme uitstraling. Dit behang is geschikt voor grote ruimtes. Voor kleine ruimtes kun je beter voor pastelkleurig behang gaan, omdat dit behang de ruimte de nodige lichtheid geeft. Geel behang kan de concentratie en creativiteit bevorderen en is dus ideaal voor op kantoor of school.


Rood behang trekt de aandacht en wekt de eetlust, en is dus ideaal voor in de keuken. En wil je het behang eerst in het echt zien, dan kun je altijd terecht bij je lokale GAMMA-bouwmarkt. Waarom zijn er zoveel soorten behang en wat zijn de verschillen?


Heb je al een tijd niet meer behangen , dan is het belangrijkste om te weten: vroeger was behang van papier, en nu niet of nauwelijks meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts