vrijdag 24 april 2015

Posterrails

In de retail wordt er vaak gebruik gemaakt van posterrails. Aan de onderkant van de rail kunnen plakkaatramen worden bevestigt. In de plakkaatramen kunnen posters worden ingeschoven. Uw kantoor of bijvoorbeeld beursstand verfraaien kan met onze posters.


En die zien er helemaal strak uit met een posterrail aan de boven- en onderkant.

U kunt uw posters helemaal strak ophangen door de rails aan de boven- en onderkant te bevestigen. U kunt de posterrails inclusief of exclusief poster bestellen. Een Posterhanger bestaat uit kunststof strips die je bevestigt aan de boven- en onderkant van de poster.


De poster kan nu zonder beschadigd. Posters, mooi en makkelijk presenteren met posterrails. Zie ons ruime assortiment om het juiste profiel te kiezen.


Met of zonder posters, in verschillende formaten.

Posterrails bestellen kan makkelijk en voordelig bij Flyerzone. Bestel dan posterrails : Een duurzaam postersysteem met klemprofiel dat eenvoudig in gebruik is. Door de posterrail ook aan de onderzijde van de poster te bevestigen blijft de poster mooi strak hangen. Ophangsystemen bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Voordelige posterstrips, posterplakkers en sticky tabs. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen, vanaf €75.


Zie ook onze grote lijsten collectie! Hang je poster mooi strak op. XENOS Poster: online te koop. Na mijn vorige bestelling meer dan een jaar geleden werd het tijd voor nieuwe visitekaartjes. Een nieuw ontwerp aan een goede prijs en hup de bestelling werd gedaan.


Rinsema etalage materialen Leeuwarden - posterhouders, affichehouders. Een set posterrails bestaat uit twee strips van aluminium of kunststof. Die strips schuif je over de boven- en onderkant van je poster.


De strips zijn al voorzien van gaten, zodat je je posters kunt ophangen met haken, zuignappen, touw of draad.

Deze website gebruikt cookies. Dit doen wij om voor u het bezoek aan onze website gemakkelijk te laten verlopen. Met het bezoek aan onze website gaat u akkoord met.


We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Vervolgens moeten er posterrails worden opgehangen.


Bij Reclameland drukken en printen we dagelijks duizenden posters. Hierdoor hebben we schaalvoordeel, dat ziet u meteen terug in de prijs. Wilt u de posters makkelijk en snel aan de muur hangen? Kijk dan bij onze kliklijsten of posterrails. Gratis verzending voor al ons drukwerk.


Wij hebben materialen voor zowel binnen- als buitengebruik. Naar winkelwagen Direct afrekenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts