vrijdag 24 april 2015

Glazen dienblad

Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.


Ontdek het assortiment van Wehkamp. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.

Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Dit dienblad van Blomus is zowel elegant als praktisch. Glazen Decoratieve dienbladen koop je eenvoudig online bij bol. Dankzij de verhoogde rand zullen glazen niet snel van het dienblad vallen. Het roestvrij stalen materiaal zal voor een lange periode meegaan en mooi blijven.


Zilveren dienblad van glas en metaal. Dienbladen koop je eenvoudig online bij bol. Door het mooie glasspiegel detail is dit dienblad uitermate geschikt als.


Je kunt kiezen voor hout, metaal, kunststof of bijvoorbeeld een stenen schaal.

Als je het glas zonder bedekking op de armleuning zet, dan kan het van die vervelende vlekken achterlaten op je meubels, maar de kans bestaat ook dat het glas van de armleuning glijdt. Een onderzetter blijft niet zo netjes op zijn plek als de flexibele dienbladen. Als je vaak ovenschotels, lasagne of nacho’s maakt, kan je ervoor kiezen om deze te bereiden in onze glazen en stenen ovenschalen. We hebben ze in verschillende maten. Ook siku, diddl en stenen honden worden aangeboden en gezocht.


Bekijk alles met glazen dienblad ! Houd voor de beste stabiliteit het blad tussen borst- en schouderhoogte. Wanneer je nog niet zelfverzekerd met een dienblad loopt, is het prima om het dienblad lichtelijk te begeleiden met de duim en wijsvinger van de rechterhand. Hoe houd ik mijn dienblad stabiel? Zorg dat de zwaarste glazen in het midden van het dienblad staan. Met de stijlvolle StayPut dienbladen blijven glazen , bestek en borden veilig op hun plek.


Het modern vormgegeven blad heeft een extreme antigrip laag van TPE (thermoplastisch elastomeer) bolletjes die in het blad zijn verwerkt. Ook de onderkant van het dienblad heeft een antislip laag. Het dienblad is mat van kleur en is duurzaam.


Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Keuken interieur accessoires. Maak een ruimte voor ontspanning. Bestel eenvoudig en snel op beslist.


Zo wordt jouw dienblad een echte eyecatcher.

Bij Xenos vind je heel veel dienbladen. Van houten dienbladen en bamboe tot kunststof. Onze recycle dienbladen zijn handgemaakt in Indonesië. Dit is zijn dienbladen met een verhaal.


De dienbladen zijn namelijk door de lokale bevolking in Indonesië gemaakt. Veilig en betrouwbaar betalen met:Deze rechthoekige dienbladen hebben een glazen basis en een goudkleurige, ijzeren structuur. Aan de zijkanten zijn twee praktische en ergonomische handgrepen gemaakt waarmee je het blad gemakkelijk kunt optillen en meedragen.


De glazen plaat op de bodem van het dienblad zorgt voor bescherming van zowel de diamond painting als het dienblad zelf. Ze zijn verkrijgbaar in formaten. De multifunctionele DanceTray is te gebruiken door bezoekers en barmedewerkers om meerdere glazen op terrassen en in zalen veilig en hygiënisch rond te dragen. Met hand kunnen in de draagtray maximaal glazen worden meegenomen.


Een dienblad is ideaal om hapjes en drankjes mee op te dienen, maar tegenwoordig zien we het dienblad ook steeds vaker in het interieur opduiken als accessoire. Blokker beschikt over een divers assortiment aan dienbladen. Van plastic dienbladen tot kunststof dienbladen. Voor elke drankgelegenheid is er wel een soort glas te vinden in het assortiment van Blokker. In de webshop zijn bijvoorbeeld waterglazen, longdrinkglazen, wijnglazen, theeglazen, bierglazen en champagneglazen te vinden.


Het is natuurlijk makkelijker als je deze glazen in sets van twee, vier, zes of meer kunt bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts