woensdag 8 april 2015

Leuke behang ideeen

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Je kan alle kanten op met behang neem eens een kijkje en laat je verbazen. Als behang speciaal zaak kunt u bij ons van alles vinden voor elk project.


Er zijn zo veel leuke behangetjes met gekke prints, dat je altijd wel behang kunt vinden dat bij jouw behang ideeën aansluit.

Behang met geometrische vormen. Ben je groot liefhebber van geometrische vormen? Dan kun je actief op zoek gaan naar een mooi behangetje met geometrische vormen voor in de slaapkamer. Bij KARWEI vind je de nieuwste behangtrends en behang ideeën.


Leuke behangpapier inspiratie voorbeelden voor de keuken, badkamer, slaapkamer en woonkamer. Met krantenpapier kan je op een originele en goedkope manier muren in een nieuw kleedje steken. Inspiratie, leuke voorbeelden en tips om zelf te behangen met krantenpapier vind je terug in deze interieurtip.

Een geslaagde wand begint bij het kiezen van een motief en patroon dat perfect in de kamer past. Hoe je best accenten legt met behangpapier vind je hier. Hoewel behang een tijdlang ouderwets is gevonden, is dat met de behangsoorten van tegenwoordig absoluut niet meer het geval.


Zoveel kleuren, motieven en structuren om uit te kiezen! Er is daarna een lange tijd geweest dat behang een beetje als ouderwets en gedateerd werd gezien. In plaats daarvan werden de slaapkamer muren gewoon gestuukt en geschilderd. Maar nu lijkt het weer helemaal terug te komen. Er is dan ook heel veel leuk behang verkrijgbaar voor je slaapkamer.


Als je op zoek bent naar een leuke en informatieve omgeving voor de slaapkamer of speelkamer van je kin hebben wij een paar leuke voorstellen voor je voor fotobehang waarmee je een prachtige kinderkamer creëert. Voor de jonge avonturier is een behang met een wereldkaart een goede optie. Vol met kleurrijke, schattige beestjes en plantensoorten. Trakteer je huis op een mini-make-over met verf of behang. Even aan de slag en geniet van een hele nieuwe sfeer in je interieur.


Kleine moeite en een groots effect! Maak je huis extra mooi met behang. Ga voor grafisch of kies voor subtiele patronen en texturen.

Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Laatste kans om over te stappen! Altijd korting op je basisverzekering.


Slaapkamer behang wordt misschien nog wel vaker bekeken dan het behang van andere kamer van ons huis. In veel gevallen is het budget (of het behang ) echter al op voordat we aan de slaapkamer muren beginnen. We hebben in het begin wilde ideeën van hoe onze ideale slaapkamer er precies uit komt te zien. Ook in deze stoere slaapkamer hebben ze gekozen voor botanisch behang met dezelfde grote groene bladeren als bovenstaande slaapkamer.


Dit behang heeft echter een waterverf effect, waardoor de slaapkamer een schilderachtige sfeer heeft gekregen. Het behang zorgt voor een mooi balans, ten op zichte van de kille uitstraling van de betonvloer. Dit eerste idee is simpel en eenvoudig om te maken, maar het effect is ontzettend leuk. Koop houten letters en beplak deze met behang.


Het is ontzettend leuk om de naam van je zoon of dochter te nemen en daar het behang van de kinderkamer voor te gebruiken. Zet de letters in de vensterbank of op een plankje aan de muur! Pastel behang (via Pinterest) Kleurrijk behang (via Pinterest) Top kinderkamer behang. How to - Klushulp tips over kinderkamer behangen. Info over behang woonkamer ideeen.


Resultaten van zoekmachines! Met behang geef je een slaapkamer binnen no time een andere uitstraling. Voor elke tienerkamer stijl is op het web mooi behang te vinden.


Ook in het artikel tienerkamer behang op onze website vind je leuke inspiratie. Van ‘houten’ behang tot fotobehang met een mooie zonsondergang!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts