woensdag 22 april 2015

Uv folie ramen

Bekijk de voordelen van UV-Folie! Wilt u eerst even contact met ons? Stuur een bericht of bel ons. De glasfolie professionals. Bespaar tot wel via kiesproduct. De grootste keuze auto raamfolie.

Bestel nú eenvoudig op beslist. UV -werende folie is eenvoudig aan te brengen. Bij al onze raamfolie wordt een duidelijke plakinstructie bijgevoegd waarin stap-voor-stap uitgelegd wordt hoe u de folie moet aanbrengen. Deze is verkrijgbaar in licht-spiegelend (Spiegel 50), middel-spiegelend (Spiegel 70) en donker-spiegelend (Spiegel 80).


In deze raamfolies zitten speciale UV -absorbers die ervoor zorgen dat warmte voor een groot deel geblokkeerd wordt. Hierdoor zijn de folies perfect te gebruiken als raamisolatie folie. Bij het laten beplakken van uw auto met UV folie is het belangrijk dat dit op de goede manier wordt gedaan.


Wanneer u kiest voor folie van CD Design bent u verzekerd van een strak resultaat. CD Design levert en installeert hoogwaardige folies in heel Nederland.

We bieden verschillende soorten folies en hebben ook UV folie in ons assortiment. Geheel transparant of zonwerend Op onze website maken wij gebruik van cookies. Onder iedere invalshoek, speciaal in voor- en najaar, houden de zonwerende folies de hoog- en laagstaande zon buiten.


Deze folie beschermt Uw meubels tegen verkleuring. Deze houdt 9 UV wering tegen en de folie is neutraal van kleur Let wel het is niet uit te sluiten. UV folie voor op de ramen wordt geproduceerd van transparante lagen flinterdun polyester. Tussen deze polysterlagen zijn lagen met metalen deeltjes verwerkt. Deze metalen deeltjes zorgen voor een reflectering van UV straling.


Folies per vierkante meter worden ook geleverd met een overmaat van cm. UV raamfolie werkt daarom als een filter tegen dit enorm schadelijke licht. U ontvangt bij uw bestelling een Gratis montage gereedschapsetje. Zo kunt u zonder zorgen de zonwerende folie zelf monteren.


Door een bijzondere toplaag is UV -Block Glasfolie uiterst krasvast en hierdoor nog beter bestand tegen slijtage. Energiebesparend Tenslotte bespaart UV -Block film op energieverbruik als uw bedrijf is voorzien van airconditioning. De ramen zijn immers beter geïsoleer waardoor de kosten van interne klimaatbeheersing drastisch worden verminderd. Op zoek naar zonwerend glasfolie om warmte, hinderlijke schittering, uv -stralen of verkleuring van jouw woonaccessoires tegen te gaan?


Dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Ga eenvoudig en voordelig zelf aan de slag met zonwerend folie.

Dit zonwerend raamfolie plak je zelf op je ramen. Het voordeel is dat het steviger vast zit dan statische folie , en dat het niet per ongeluk loslaat als je de ramen lapt. Er bestaat geen beter alternatief dan raamfolie om zoveel mogelijk licht door te laten, terwijl niemand je woning zomaar kan binnenkijken. Zonwerende folie houdt UV -stralen buiten en creëert binnen een helder, diffuus licht.


Zo geniet je van lichtinval zonder directe zonnestralen. Deze moet uitnodigend zijn voor potentiële klanten. UV - straling is grotendeels verantwoordelijk voor de verkleuring van het interieur binnen een gebouw of winkel. De warmtewerende en zonwerende folies bezitten ook een filter die meer dan van de schadelijke UV -stralen tegenhoudt. UV werende folie voor op ramen vertraagt verkleuring van uw interieur.


Dit resulteert in een sterke vertraging van de verkleuring van meubelen, schilderijen of tentoongestelde materialen. Uv werende glasfolie ter bescherming van uw meubilair. Filtert van het uv -licht. Zonnewerende folie Hallo, Vorig jaar hadden we veel last van de warmte boven, ik ben zelfs nachten in de woonkamer gaan slapen omdat ik het boven echt niet vol kon houden.


De folie is onzichtbaar, bespaart energie én versterkt uw ramen. De beste oplossing is bv een rolluik, maar ook vrij prijzig, we wonen in een huurhuis en de vraag is hoe lang we hier nog wonen. Sommige fabrikanten beweren dat isolerende folie uw glas kan opwaarderen van bijvoorbeeld enkel naar dubbel glas, maar daar durven wij toch vragen bij stellen.


Raamfolie: Alles over raamfolie zonwerende folie spiegelfolie en privacyfolie. Ontdek hoe en waarom raamfolie en zonwerende folie zon en warmtewerend is. Dit warmtewerende raamfolie plak je zelf op je ramen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts