donderdag 30 april 2015

Gewei hk living

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Kies uit 4producten vanaf € 95. Laat je inspireren door ons grote aanbod HKliving. Jij bepaalt hoe je betaalt.


Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp.

A Dutch brand with original, pure and modern designs. Global living with furniture and home accessories from HKliving. Inspired by the past and given an eclectic twist. HKliving publishes a new catalogue with a wide range of new collection items once a year in August. Many basics and HKliving classics are in the collection for years!


Deze hanglamp van het Nederlandse merk HK living is in meerdere modellen en kleuren te verkrijgen, zo is er een XL versie maar ook een set van 5. Leuk om te combineren met meerdere boven je eettafel, in de woonkamer of de gang. De hanglamp van HK Living heeft een afmeting van 17x13x13cm is gemaakt van metaal, heeft een.

Wat een ontzettend leuk item! Dat kun je wel zeggen van deze kapstok van het populaire Nederlandse merk HK Living. Natuurlijk kun je deze stoere, witte kapstok gebruiken als een kapstok, maar het je kunt deze kapstok natuurlijk ook gebruiken als decoratie-item. De kapstok is van Mahonie hout gemaakt waarmee de kapstok een robuust en degelijk.


De mok heeft een fijne retro vintage look, net of je even terug gaat in de tij maar dan wel met een tof design! Bij het ontwerpen van de Kyoto keramiek serie heeft HK living zicht laten inspireren door invloeden uit Japan. Deze HKliving lamp is met de hand gevlochten van mooi sterk wicker met de uitstraling van riet.


Prachtig om een kale wand op te leuken! Gratis verzenden vanaf 2-. Volledige collectie van HKliving online incl. Bekijk de beste Social Deals in Drenthe! Dit realistische kunstgewei is met de hand afgewerkt.


HK - Living weet wel wat mooi is! HKLiving kapstok gewei van wit gelakt hout. Niet alleen decoratief maar kan ook echt als kapstok gebruikt worden.


Bij De Panhoeve winkel je net even anders dan in de geijkte woon- of webwinkels. Hier struin je heerlijk op je gemak rond en bekijk je zowel oude, opgeknapte meubels als merkproducten van bijvoorbeeld VT wonen, HK Living en Storebror. Met de hertengewei kapstok van HK Living wordt het ophangen van je jas een stuk leuker.

Het hertengewei is gemaakt van Mahoniehout. Online shop in trendy woonaccessoires, lampen en meubels. De HKliving shop is onderverdeeld in vijf subcategorieën, namelijk: verlichting, glas en keramierk, meubels, decoratie en textiel.


Dit hebben wij gedaan om het zoeken tussen zó veel toffe items een stukje makkelijker te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts