donderdag 16 april 2015

Mare artifort

Mare artifort

Bekijk ze in onze webshop of bezoek de showroom. Kom eens langs in onze showroom. Bestel online of kom langs! Nú moderne bankstellen van stof! De Mare is een tijdloze bankencollectie van Artifort met strakke lijnen en subtiele details.


Mare artifort

Een design van de gerenommeerde Nederlandse ontwerper René Holten. Kenmerkend aan de Mare zijn de inkeping in het midden van de zitting en de ranke sledevoet die van uit de achterzijde doorloopt tot in de voorzijde van de bank. Fabrikant van design stoelen, design fauteuils, design banken in kleurrijke stoffen en van bekende designers zoals Pierre Paulin. Artifort is proud to once again offer this modern masterpiece with new possibilities. Dat maakt dat deze bank zowel in een moderne als klassieke omgeving zijn weg wel zal vinden.


Mare beschikt over robuuste flanken en een slanke pootconstructie die helemaal doorloopt tot in de romp. Ook is de Mare bank leverbaar met losse rugkussens. Bekijk alles met artifort mare ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Artifort Mare bank is ook leverbaar als fauteuil, loveseat en hoekbank. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!


De basis van de Mare bestaat uit een 2. Een tijdloos design en een heerlijk comfort gecombineerd. Dat is de Mare bank van Artifort. Beschikbaar in uitvoering van stof Amdal 180. Beide hebben een historie die tot de dag van vandaag haar stempel drukt op de wereld van het zitmeubel.


Interieurhof scoort een 4. De Mare is één van de pronkstukken van Artifort ontworpen door René Holten. Deze bank is leverbaar in vele opstellingen en u heeft de keuze uit een groot assortiment stoffen en leersoorten. Artifort mare vaste kussens zits bank showmodel deze artifort mare vaste kussens zits bank is bekleed met stof - select van ar. Bank Mare van Artifort kent vele mogelijkheden om het zitmeubel volledig naar eigen wens samen te stellen. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Het meubel, welke verkrijgbaar is in twee verschillende zithoogtes, kan worden uitgebreid met elementen als een chaise longue of dormeuse. Mare is te verkrijgen in een uiteenlopende, hoogwaardige collectie stof- en leersoorten. Het is een ingetogen ontwerp met strakke lijnen en subtiele details. Kenmerkend voor het ontwerp zijn de ranke sledevoet die van uit de achterzijde doorloopt tot in de voorzijde van de bank. De vormgeving van de Mare fauteuil.


De fauteuil past vanwege zijn ingetogen vormgeving in vrijwel iedere woonstijl. Toonaangevend op het gebied van exclusieve design meubelen. Typerend voor het bedrijf zijn de onderscheidende en spraakmakende ontwerpen.


Verschillende musea hebben meubelen van Artifort opgenomen in hun collecties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts