donderdag 30 april 2015

Kandelaar grijs

Kies uit producten vanaf € 150. Koop nu kandelaars voor uw huis. Alle kandelaars vind je op beslist. Kwantum, daar woon je beter van! Stijlvolle kandelaar Grijs L. Het minimalistische ontwerp staat stijlvol in elk interieur.


Mooie zware grijs betonnen kandelaar voor een stompkaars. Leuk om er twee bij elkaar te zetten. Een kaars en kandelaar in één! Deze kaars is bijna te leuk om aan te steken.


De kaars heeft ongeveer branduren. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Deze moderne kandelaar is namelijk geschikt voor. Bij het inrichten van je huis denk je vast niet in eerste instantie aan kandelaars. Eerst wordt de vloer geleg zet je de meubels neer en hang je de verlichting op. Maar het zijn juist de woonaccessoires die het afmaken.


Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Bekijk ons unieke assortiment kandelaars.


Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield.


Een prachtig metalen kaarsenhouder met marmeren voet. Sterke en zware kandelaar die luxe. Ply kandelaar grijs Tijdloos, stijlvol en chique, dat is de nieuwe Ply kandelaar. De combinatie van antraciet zwart met witte spikkels maakt dit nieuwe ikoon interessant om naar te kijken.


Kandelaar grijs

De kandelaar pilaar is in twee maten verkrijgbaar. De architecturale vormen zijn tegelijkertijd modern en klassiek en springen echt in het oog. Hij heeft namelijk een oor waardoor je hem gemakkelijk vast kunt houden, maar die ook een extra stoere look geeft. Plaats een mooie hoge kaars in deze Zusss kandelaar pilaar grijs (M) en creëer een gezellig sfeertje in huis. Plaats de kandelaar op tafel, in de vensterbank of bijvoorbeeld op het dressoir.


Kenmerken: Grijze Zusss kande. Ga voor romantisch met een zilveren kandelaar of juist voor stoer met een robuuste houten kandelaar. Grote kandelaars geven een ruimte status, terwijl meerdere verschillende kandelaars bij elkaar een speels effect teweegbrengen.


Kandelaar grijs

Er zijn verschillende soorten kandelaars. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor houders die zijn gemaakt van gewoven hout. Er ontstaat een mooi lichtspel doordat het flakkerende kaarsje te zien is door de openingen in het hout.


Kandelaars in verschillende soorten en maten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts