woensdag 22 april 2015

Pip studio borden

Kies uit producten vanaf € 95. Haal vandaag nog die borden in huis. Happy products for happy people. Voor 22:bestel morgen in huis!


Pip studio borden

Diverse luxe dessins zijn verkrijgbaar als gebaksbordjes, dinerborden, ontbijtbordjes, soepborden, onderborden en petit fours. Dat geldt zeker voor hun servies-lijn. De vrolijke en levendige uitstraling komt door het uiterlijk van ieder stuk waar felle kleuren worden afgewisseld met bloemen.


Wij bieden je verschillende serviesstukken aan, namelijk borden , koppen en schotels , mokken , schalen en kommen , specials en overig servies. De diepe borden zijn versierd met rijke designs voor een prachtig gedekte tafel. Mooie borden van pip studio.


Stuks heel weinig gebruikt met name voor de sier in de kast gestaan. Het nieuwste servies van pip studio blushing birds vind je extra voordelig op onze webshop! Pip Studio serviezen bij de Bijenkorf. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Het porselein servies van Pip is zo ontzettend uitgebreid dat je gerust een paar uur kunt verdwalen tussen al onze mooie producten.


Onze servies collectie is heel uitlopen van borden en kopjes tot theepotten en serveerschalen. Het grootste assortiment Beddengoed online voor elke leeftijd: Slaaptextiel. Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis. Dit diepe bord is gemaakt van hoogwaardig porselein en versierd met exotische bloemen.


Pip studio borden

Ontdek ons unieke woonassortiment online! Elke rand heeft een eigen dessin en gouden details. Het bord is gemaakt van kwalitatief materiaal. Kies de ideale maat voor jou en je gezin. Koop of Verkoop pip studio servies borden op Marktplaats.


Bekijk Lokale Aanbiedingen ? Pip studio borden stuks zgan. Chinese pioenrozen, paradijsvogels, streepjes en ruitjes. PiP Studio -producten zijn lief, leuk en schattig. Morgen in Huis Ook avondbezorging Shop bij fonQ!


Deze Petit Four-schaal is gemaakt van premium porselein en is prachtig versierd met illustraties van bloeiende rozen. De Floral-serie van PiP is ongekend populair – en niet alleen in Nederland! Ook in Australië, Amerika en Brazilië valt deze stijlvolle serviescollectie in de smaak. Bademode, Bettwäsche und Homewear!


PIP Studio Borden vind je altijd op Serviesvinden. Nu tijdens SALE korting tot. PiP serviezen hebben allemaal een vrolijke uitstraling. Gratis bezorging en retour. Als je het servies van PIP goed bekijkt, dan zie je dat de basiskleuren van al het PiP servies, roo blauw en kahki zijn.


Pip studio borden

Ook PiP Shabby Chic servies is in deze basiskleuren te koop. Het is van duurzaam metaal en voorzien van een prachtige bloemenprint.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts