donderdag 9 april 2015

Pure verf

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Pure verf

Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Vergelijk nu alle prijzen voor pure verf via Vergelijk. Vind de beste prijs voor pure verf.


Kies uit kalkverf, krijtverf of onze unieke betonlook verf. Bezoek een van onze dealers. Dit product bevat Polysiloxaan en zorgt ervoor dat het langdurig zijn authentieke uitstraling behoudt. De dekking is optimaal en de kleur extreem vast en zeer schrobbaar.


Pure verf

Om een dealer in de buurt te vinden, kun je een kijkje nemen op onze dealerpagina. Hier vindt je een overzicht van alle dealers per provincie in Nederlan of in het buitenland. Ster dealers hebben alle verf op voorraad. Zo loop de de winkel weer uit vol met inspiratie. Wij maken onze verf met liefde en respect voor mens en natuur.


Zo gebruiken wij uitsluitend 1 natuurlijke pigmenten, en houden wij het percentage VOS zo laag mogelijk. Onze VOS waarde zit zelfs bij al onze producten ver onder de EU norm, tot zelfs. Flexa Pure verf in kalkmat, extra mat, mat en andere glansgraden. Gratis verzending vanaf €50. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor u. Staat het mooi bij de vloer en hoe staan de meubels erbij?


Pure verf

Het is fijn om voorafgaand aan het verven in huis de kleur(en) te kunnen testen, om zo exact te kunnen zien hoe de kleur op de muur staat en hoe de lichtinval effect heeft op de kleur. Bovendien schrobbaar en beschikbaar in talloze kleuren. Deze verf is uitsluitend geschikt voor binnenshuis gebruik.


Voorbeelden van te schilderen oppervlakten: kozijnen, deuren en gebruiksvoorwerpen. De krijtverf en kalkverf van Pure Original heeft een prachtige matte uitstraling en bestaat uit natuurlijke grondstoffen. Specialistisch advies nodig?


Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Voorkom dan teleurstelling en doe je aankoop bij een dealer van ons, en laat geen andere verf inkleuren met onze kleuren. De kwaliteit, eigenschappen en uitstraling van onze verf wordt bepaald door zowel de basis, als de pigmenten.


Ontdek de kracht en schoonheid van kalkverf. Alphacryl Pure Mat SF van Sikkens is verkrijgbaar in iedere kleur die je zoekt. Daarnaast geeft deze verf een bijzonder effect op je muur. We zetten de belangrijkste mogelijkheden voor je op een rij: Standaard wit Zonder de verf te mengen kunnen we die aanbieden in standaard wit.


Het is verf zonder kleurnummer, om daar in de meest neutrale uitvoering gebruik van te maken. Met deze verf krijg je adembenemende resultaten op je muur. Flexa geeft kleur aan de wereld en helpt je graag bij het kiezen van de juiste kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts