vrijdag 17 april 2015

Bamboe beddengoed

Bamboe beddengoed

Al Jaar Online De Grootste in Beddengoed. Snelle Levering, Bestel Nu! We maken duurzaam beddengoed van de hoogste kwaliteit dat betaalbaar is. De mooiste dekbedovertrekken, hoeslakens en sierkussens voor jouw slaapkamer.


Gemaakt van de grondstof, het plantaardige bamboe. Bamboe beddengoed : viscose of Lyocell? Er zijn geen meststoffen of pesticiden nodig, dit in tegenstelling tot het laten groeien van katoenplanten.


Geniet van de luxe zachtheid van bamboe beddengoed. Omdat bamboe één van de snelst groeiende planten op aarde is, vereist het een lage hoeveelheid water, geen meststoffen of chemische bestrijdingsmiddelen om te groeien. Vanwege de antiallergische eigenschappen van bamboe beddengoed is het geschikt voor mensen die last hebben van allergieën of huidirritaties. Eenpersoons bamboe dekbedovertrekken en andere maten.


De bamboe dekbedovertrekken zijn er zowel voor een eenpersoonsbed als voor een tweepersoonsbed. Om dat op te maken in 140x2of in 240x20 in lijn met de maat die je voor het dekbed kunt gebruiken. En zoek je naar bamboe in een kindermaat? Ook die kun je online bestellen.


Als u eenmaal de zuivere zijdezachte comfort van bamboe beddengoed heeft ervaren, wilt u niet meer onder iets anders slapen. Er is geen fijnere stof om uw slaap te verbeteren. Silk Heaven 1 bamboe textiel heeft een draaddichtheid van 300TC en voelt bijna zo zacht als een veel hogere versie. Het gewicht van onze bamboe textiel is ca.


Bamboe beddengoed

We kunnen allemaal genieten van een nieuw en fris beddengoed. Het is natuurlijk erg belangrijk om goed te kunnen slapen en dit doe je het beste onder een schoon of nieuw beddengoed. Voor meer warmte in de koude maanden kun je een sprei of een plaid toevoegen.


Je kan kiezen voor een felle opvallende kleur beddengoed of juist een rustiger setje. Bespaar tot wel via kiesproduct. Onze winkel in Apeldoorn is gesloten op Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag en vrijdag mei.


QINYUE is een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van bamboebedden in China. Voel je vrij om groothandel op maat gemaakte bamboe beddengoed tegen een. Je komt steeds meer bamboetextiel tegen: bamboe kleding, bamboe beddengoed , handdoeken, wasbare bamboe luiers, etc. Een bamboe dekbed heeft een uitmuntende vochtregulerende werking, waardoor het bij uitstek geschikt is als vulling voor een dekbed.


Daarnaast is bamboe dekbed bacterie- en schimmelwerend en is het wasbaar tot op °C, meer dan voldoende om anti-allergisch te zijn. Bamboodaddy levert je favoriete bamboe kleding en andere artikelen van bamboe snel, meestal wordt jouw bestelling dezelfde dag al verzonden. Wij bieden je de grootste collectie bamboe kleding van Nederland en België. Kijk hier voor de bamboe heren t-shirts of bekijk ons groeiende assortiment heren bamboe boxershorts.


Bamboe beddengoed

Ruime keus in beddengoed voor ieders budget. Voor 22:bestel morgen in huis! Banboe is het nieuwe materiaal waar tegenwoordig meerdere artikelen gemaakt van worden waaronder beddengoed ! Het dekbed is in diverse maten leverbaar. Home Winkel Textiel Beddengoed.


Dit is een zachte en veerkrachtige vulling dat beschikt over een natuurlijke, permanente bescherming tegen huisstofmijt. Het buitengewone comfort van het bamboe beddengoed wordt versterkt door de sterke absorberende eigenschappen van bamboe om vocht weg te voeren uit het lichaam, het textiel houdt u droog en comfortabel tijdens het slapen. Mensen met een gevoelige huid zullen merken dat beddengoed van bamboe opvallend gla niet-schurend en hypo-allergeen is. Vind de beste selectie bamboe beddengoed fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit bamboe beddengoed voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Puur natuurlijk bedlinnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts