donderdag 16 april 2015

Baobab geurkaars

Ontdek ons unieke assortiment geurkaarsen. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Bespaar tot wel via kiesproduct. Het vlakke en rechthoekige design ligt perfect in de hand zodat je eenvoudig al je kaarsen kunt aansteken.


De aansteker wordt leeg verkocht, inclusief een gasvulling.

De geurkaars Marina heeft haakwerk van zwarte en naturel raffia waarin een zilverkleurige lurex draad een kostbare toets toevoegt in contrast met het onbewerkte materiaal. De naam Marina betekent Echtheid in het Malagassisch en door diezelfde echtheid past de geurkaars Marina bij alle interieurs. Its flat and rectangular shape allows for an easy grip and an efficient lighting process for any type of candle.


The lighter is sold empty with a gas refill included. Daar raakte ze zo geïnspireerd door de bijzondere sfeer van het lan dat ze besloot om handgemaakte geurkaarsen te maken. Om te beginnen zijn deze geurkaarsen lekker groot. De geurkaarsen worden met de hand gemaakt en daarbij worden alleen de exclusiefste materialen gebruikt.


Zo zijn de vazen waarin de kaarsen zitten, met de mond geblazen.

Platinum is de belichaming van een kostbaar interieur. Geïnspireerd door het meest zeldzame metaal ter werel biedt zijn zilverwitte kleur een buitengewone helderheid. De geurkaars Dream voert u mee in een sprookjesachtige droom waar zich verspreidende bloemengeuren zich vermengen met de zachte kleuren van een surrealistische hemel.


Het mondgeblazen zalmroze glas wordt subtiel vervormd dankzij de behendigheid van onze ambachtslieden en laat in de transparantie een delicaat gekleurde was zien. Met hun bijzondere geuren en dito houders, zijn de geurkaarsen van het Belgische merk BAOBAB in een mum van tijd bekend geworden. Om je de magie van de kaarsen in het echt te laten beleven, opent het label een pop-up winkel in het centrum van België’s bekendste modestad.


Het prijskaartje is lichtelijk absurd—maar alleen in termen van geurkaars. Als je dit item als kunst ziet, is het een heel ander verhaal. De rijke, bloemige kaars brandt liefst 2uur en als hij eenmaal op is heb je altijd nog de prachtige collectable pot om prominent neer te zetten. U kunt steeds kiezen uit verschillende groottes en een hele reeks opgewekte kleuren.


Ideaal als u op zoek bent naar een origineel geschenk. De geuren worden verspreidt met de speciale geursticks, en kunnen tot wel zes maanden aanhouden. Nieuwprijs €8- de geurnoten zijn sandelhout en vetiver. WoodWick Ellips Vanilla Bean geurkaars. Yankee Candle Soft Blanket large jar.


Zo zorgt de geur en de houder van de kaars voor een feestelijke touch. Gratis levering en retour. Baobab Collection geurkaarsen !

Fascinerend parfum van gember en zwarte rozen. Sterk en delicaat tegelijk. BAOBAB COLLECTION - Encre geurkaars bij Eliteliving. Bekijk de details en koop dit product bij ons voor een aantrekkelijke prijs. Deze geurkaarsen zijn het perfecte cadeau voor uzelf of voor iemand om wie u geeft.


Geurkaars Boabab White Pearls Max one shop je bij LUTZ! Kom dus gerust eens langs in onze exclusieve dameskledingzaak in Goes en laat u inspireren door de heerlijke geuren. Leg persoonlijkheid in uw cadeau door bewust voor een geur te kiezen die past bij de persoon die u wilt verrassen. Zo laat u uit uw geschenk blijken dat u moeite hebt gedaan om de ander te plezieren.


Ga op zoek naar de juiste match.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts