donderdag 9 april 2015

Beste latex muurverf

Kies uit producten vanaf € 295. Muurverf van alle merken op beslist. Ook keken we hoeveel verf je nodig hebt voor een dekkend resultaat. De beste verf scoort een de slechtste een 1. Als je een muurtje gaat witten hoor je steevast: neem niet de goedkoopste verf, daar krijg je spijt van.


Het is bijna een volkswijshei maar klopt deze wijsheid? Is de duurste muurverf ook per definitie de beste ? Radar trekt de overalls aan en test latexverf. Deze vraag krijgen wij natuurlijk heel erg vaak.


Dit is ook voor iedereen anders. Iedereen heeft een bepaalde voorkeur. Wij hebben een aantal hoogwaardige muurverf producten voor binnen getest. Dit zijn allemaal schrobaste muurverf producten.


Beste latex muurverf

Zie zelf de resultaten na laag. Is dure muurverf ook de beste. Zoek je de beste latex muurverf ? Wij maken het je makkelijk met de uitslagen van diverse tests en reviews in één overzicht!


Hierbij kwam de Sikkens Alpha Projecttex als beste latex verf uit de bus. Hieronder meer informatie uit de beste muurverf uit de test. Beste latex muurverf : Sikkens Alpha Projecttex Sikkens Alpha Projecttex is een matte, zeer goed dekkende muurverf. De watergedragen latex zorgt voor een gladde verflaag die goed wasbaar is (schrobvast). Latex is daardoor nog altijd een kwaliteitslabel, dat sommige fabrikanten gebruiken om de kwaliteit van hun producten aan te geven.


Toch verschillen latex en muurverf voor binnen niet langer van elkaar, waardoor je die twee als synoniemen kunt behandelen. Het probleem is alleen dat er bij donkere kleuren enorm veel kleurpasta in gaat. Dit maakt een donkere kleur vaak erg duur.


De lichte kleuren zal niet zo heel veel pigment in gaan dit zal dus een stuk goedkoper zijn. Er zijn veel verschillende soorten en kwaliteiten latex of muurverf. Waar pas je welke muurverf toe als je besluit muren en plafonds te gaan schilderen? Als je door de bouwmarkt of verfspeciaalzaak loopt zie je vaak -dankzij het aanbod van de vele soorten muurverf van de verschillende verfmerken- door de bomen het bos niet meer.


Ja weinig verrassend denk ik dat Sikkens er als beste uit komt. Helaas is Sikkens een behoorlijk duur merk terwijl er blijkbaar toch echt wel merken zijn die ook een goed resultaat opleveren en een stuk goedkoper zijn. Mijn vraag is of men ook goede ervaringen heeft met het merk Veveo en dan met name de muurverf AC Plus van hun. In deze test een zestal merken witte latex muurverf. De muurverf is beoordeeld op verwerking, dekking en droging van de latexverf.


De Sikkens Alpha Projecttex wordt als beste beoordeeld in de test. Vergelijk meer Verfspullen aanbiedingen op Beste. Huismerk latex Van verschillende mensen hoorden we dat huismerk muur- latex aanzienlijk minder goed dekt als merk- latex van bijvoorbeeld Flexa of Histor. Nou lazen we dat de huismerk- latex van Hornbach als beste getest is door de consumentenbond. Heeft iemand ervaring met deze verf?


Beste latex muurverf

De juiste muurverf voor jouw muur. Dan wordt het voor een stuk duidelijk voor je welke muurverf je kan kiezen. Uit de test blijkt dat de.


En, niet te vergeten, relatief hoge kosten doordat deze muurverf nou eenmaal duurder is dan latex. Deze staat op jouw verlanglijstje. En deze latex muurverven zijn in duizenden kleuren te krijgen!


Alles wat je moet weten voor je muurverf koopt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts