maandag 13 april 2015

Orthopedisch zitkussen

Orthopedisch zitkussen

Bestel Orthopedische zitkussens bij MediPreventie - Enkel de beste producten voor u! Heeft u een vraag over een van onze producten? Neem alstublieft contact met ons op! Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Zoek naar fly drive la palma op de nieuwe KensaQ.


Orthopedisch en medisch kussen kopen, zoals een hoofdkussen, rugkussen en zitkussen. Het beste gezondheidskussen voor de beste prijs. Het orthopedische zitkussen vermindert de druk op je wervelkolom en je stuitje en gaat rugklachten tegen. Voornamelijk het materiaal, vorm, grote en stevigheid zijn belangrijke eigenschappen. Wigkussen voor actief en comfortabel zitten.


Zitten op een orthopedisch zitkussen stimuleert een juiste houding. De lichte helling van een wigvormig kussen helpt je om een goede en natuurlijke houding aan te nemen zodat je met een rechte rug zit. Een wigkussen of rugkussen biedt een ergonomische zithouding. Traagschuim zitkussen (VisMemo Memory Foam) Het druk verlagende zitkussen is gemaakt van VisMemo memory foam, hierdoor heeft het zitkussen een memory functie. Dit houdt in dat het kussen de zitvorm onthoudt wanneer u even van het kussen af bent.


Orthopedisch zitkussen

De memory foam herstelt weer naar de initiele vorm wanneer hier lange tijd geen druk op is. Normale prijs EUR 7Aanbiedingsprijs EUR 3Hoeveelheid moet of meer zijn Kleur. Het stuitbeen kussen bestaat uit visco schuim dat zich goed aan het lichaam aanpast en vermindert de druk op de rug door een optimale gewichtsverdeling. Het geeft op anatomisch perfecte wijze steun aan uw wervelkolom, de schouderbladen, de lendenen en het zitvlees. Het is allemaal wetenschappelijk uitgedokterd en uitvoerig beproefd.


Speciaal voor medische doeleinden ontworpen, dragen deze zitkussens bij aan uw heling en comfort tijdens het zitten. Heling Omdat we een gevarieerd aanbod hebben van ergonomische zitkussens , kan iedereen wel een zitkussen vinden. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd!


Bespaar tot wel via kiesproduct. Het Sensation Bamboo is een orthopedisch ontworpen foam zitkussen met een hoge dichtheid. Decubitus komt bijvoorbeeld vaak voor bij mensen die lang in bed liggen of in een rolstoel zitten. Het kussen ondersteunt uw gehele gewicht voor maximaal zitcomfort.


De druk op bepaalde lichaamsdelen wordt dan zo groot dat de doorbloeding stopt. Hierdoor raakt het weefsel geïrriteerd en ontstaan doorligplekken of doorzitplekken (decubitus). Ons medisch zitkussen helpt deze klachten te voorkomen en verlichten. Dankzij dit kussen zit je goed rechtop, waardoor er geen druk op je stuit of wervelkolom wordt uitgeoefend en de spieren zich zullen ontspannen. Er zijn verschillende alternatieven in verschillende prijsklassen.


Orthopedisch zitkussen

Ook jouw armen raken niet. Maar ik denk dat je met dit kussen een goed zitkussen hebt voor een goede prijs en die ook bewezen goed is voor jouw houding. De overige kussen zijn vaak gewone zitkussens. Voeg de zitkussens toe op je eetkamerstoelen en geef je eethoek meteen een trendy nieuwe look! Leen Bakker heeft een ruim assortiment stoelkussens in veel verschillende maten, soorten en uitvoeringen.


Combineer de zitkussens met andere decoraties en accessoires en zorg ervoor dat alles wordt verbonden met de stijl van je interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts