woensdag 22 april 2015

Allround styling mbo

Zoek naar mode opleiding mbo op de nieuwe KensaQ. Bekijk nu de mooiste styling. Voor dat ene momentje voor jezelf. Ontdek ons ruime assortiment online, meer dan 400. Bachelor allround styling.


De opleiding Allround Styling valt onder het Hoger Beroepsonderwijs.

Je studeert op bachelorsniveau af. Na vier jaar ben je gespecialiseerd in het onderzoeken van maatschappelijke ontwikkelingen, het maken van trendanalyses en het doen van trendforecasting, conceptontwikkeling en visualisatie. De beroepsgerichte opleiding tot Allround Mode Styling. Leer het vak van de top uit de fashion industrie en ontwikkel jezelf tot Allround Mode Stylist met know how van alle facetten van het stylingvak. De hbo bachelorstudie Allround Styling is gericht op het vak styling.


Je verwerft kennis over alle aspecten van het vakgebied. Daarnaast doe je vaardigheden op als presenteren en bedrijfsvoering. Het eerste jaar van de hbo-opelding Allround styling wordt gezien als het basisjaar waarin alle aspecten van het stylingvak aan de orde komen.


Naast de kennis die je opdoet van het stylingvak leer je praktische vaardigheden door middel van opdrachten die je onder begeleiding uitvoert.

Ben jij een creatief talent? Wil je het liefst werken in de wereld van theater, fotografie, televisie of film? Dan is het beroep van allround grimeur jouw kans om in deze wereld aan de slag te gaan! Als allround grimeur werk je als zelfstandig ondernemer binnen een artistiek team. Het volgen van de voltijdopleiding Allround Styling vraagt om discipline en doorzettingsvermogen.


Welke toelatingseisen zijn er? Om aan de opleiding Allround Styling te kunnen beginnen, moet je in het bezit te zijn van een havo-, vwo- of een mbo -diploma op niveau 4. Wij bieden de volgende studierichtingen aan: modestyling, modevormgeving, dessinontwerpen, interieurstyling, allround styling , mediastyling, fotostyling en reclamevormgeving. Lees meer over onze opleidingen of bezoek een open dag.


Akademie Vogue is een deeltijdopleiding. Hierdoor kunnen studenten hun eigen tempo bepalen. Als medewerker styling werk je bij een geïntegreerd kledingbedrijf of in een bedrijf dat zich van concept tot eindproduct bezig houdt met kleding. Je werkt op de afdeling ‘ Styling ’ of ‘Productontwikkeling’.


Op basis van de ideeën, thema’s en kenmerken van de stylist ga je aan het werk. Ook kun je de foodconcepten en styling verzorgen voor particuliere opdrachtgevers tijdens bruiloften, diners en cocktailborrels. Toelatingseisen Je moet voordat je aan de opleiding tot allround stylist kan beginnen een havo-, vwo- of een mbo (op niveau 4) diploma hebben.


Ook moet een opdracht inleveren tijdens het toelatingsgesprek. We hebben studenten met een vmbo-tl, havo- en vwo-achtergron maar bijvoorbeeld ook studenten die eerder een mbo - of hbo-studie hebben afgerond en studenten die al werken en een carrièreswitch willen maken.

Lijkt het je fantastisch om een nieuwe kledinglijn voor je favoriete modemerk te bedenken? Of misschien wil je wel heel graag bij de televisie werken en daar meedenken over het format voor dé nieuwe talkshow. Met de voltijds opleiding Allround Styling aan een hogeschool kun je veel kanten op als je een creatief beroep wilt. GRAFISCHE VORMGEVING Allround Styling draagt zorg voor de creatieve communicatie en de vormgeving hiervan. Denk hierbij aan flyers, visitekaartjes, autobelettering, visuals, social media, menukaarten, placemats, advertenties en nog veel meer!


Op de locatie MBO College Zuid in Amsterdam volg je de opleiding tot kapper, maar kies je aan het eind van het eerste jaar voor kapper, allround kapper of salonmanager. Je leert tijdens de opleiding allround grimeur verschillende grime technieken en stijlen zoals special fx, airbrush, imago- styling en bodypainting. Je leert ook kapperstechnieken, omdat haar en pruiken een belangrijk onderdeel van een karakter kunnen zijn.


Stages mbo opleiding stylist. Tijdens deze fashion- styling opleiding maak je daarom kennis met de praktijk. De mbo -opleiding Design en Styling is een brede opleiding op het gebied van interieur en vormgeving. Tijdens de opleiding Design en Styling leer je alle ‘ins en outs’ van styling.


Je ontwikkelt je creativiteit om inrichtingen van een winkel, interieur of evenement in te richten en leert hoe je je ideeën visueel kunt maken. Vind jouw opleiding, cursus, training, job of stage op ROC. Wij helpen studenten, stagiaires en werkzoekenden bij hun zoektocht naar de juiste studie, stageplek of.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts