vrijdag 24 april 2015

Imago stylist

Voordeligste opleider van Nederland. Alle informatie rustig doorlezen? Bekijk nu de mooiste styling. Voor dat ene momentje voor jezelf. Ontdek ons ruime assortiment online, meer dan 400.


De Your Style Lab imago stylisten zijn opgeleid om jou te helpen bij het vinden en creëren van jouw eigen stijl.

De eerste indruk die je maakt is belangrijk en als je iemand voor het eerst ontmoet, vindt die eerste indruk plaats binnen enkele seconden. Als imago stylist (e) adviseer je klanten als de beste over stijl, kleding en uiterlijk. Ook zorg je ervoor dat zij goed voor de dag komen. Het vak van imago stylist (e) is.


X Styling Image is als geen ander zo bewust over wat styling voor het imago kan betekenen. Wanneer je verdieping zoekt en je klant goed wil adviseren over haar of zijn imago dan kun je de opleiding. Er zijn cursussen in allerlei vormen en prijsklassen: online, schriftelijke, en live cursussen.


Door je meer te gaan richten op je pluspunten in de plaats van je.

Jij bepaalt jouw eigen tempo. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Diëtistes en voedingsconsulenten helpen met hun klanten. Jij kunt hun slanke klanten straks nog meer zelfvertrouwen geven met de juiste kleding. Samenwerken met scholen om jonge mensen die onzeker zijn te helpen hun zelfvertrouwen te vergroten.


Een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden die een stylist kan uitvoeren hebben ook te maken met het imago van de klant. Niet alleen de kleding of make-up zijn belangrijk voor het imago maar ook het op een elegante manier uit een auto stappen of het lopen kunnen al belangrijke onderdelen van iemands imago zijn. Lesgeld terug als je niet slaagt. Hij verandert iets in je veilige, vertrouwde stijl, maar op een zodanige manier dat hij je wel jezelf laat blijven.


Gratis cadeau bij inschrijving. Kleuradvies, stijladvies, de juiste accessoires erbij zoeken en je laten schitteren, daar is Gerben goed in. Een aanrader om met deze imago stylist op stap te gaan! Soulstyling by Karin Frenay - De imago styliste en personal shopper die je offline en online helpt een geweldige garderobe samen te stellen.


Je krijgt meer kennis en inzicht over verschillende mode stijlen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Door gewoon “te doen” kwam ik steeds dichter bij mijn passie.


Ik ging op naailes, visagie, fotografie en ging mannen knippen.

Daar heb ik geleerd hoe ik het imago van iemand in balans kan brengen. De Stylist kleedt bijvoorbeeld fotomodellen, acteurs, zangers en televisiepersoonlijkheden. Dit kan voor een optreden, modeshow, galadiner of videoclip zijn. De Stylist bouwt daarmee aan het imago van de persoon. Met de keuze voor een bepaalde stijl geeft de Stylist de persoon een bepaald imago mee.


Meet Lis, stylist en personal shopper, voor professioneel persoonlijk en zakelijk kledingadvies. Haar aanpak is persoonlijk, gebaseerd op liefde voor kleding én interesse in de mens achter de outfit. Imago Styling is er voor jou!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts