vrijdag 24 april 2015

Kapstokje met naam

Kapstokken voor elke ruimte. Trendy kapstokken voor een betaalbare prijs. Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Koop nu kapstokken voor uw huis.


De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

Bekijk ons gehele gang assortiment online. Als u kiest voor een andere kleur afbeelding dan het voorbeel dan worden de blauwe sterren de door u gekozen kleur. De donker grijze en witte sterren blijven zoals het voorbeeld. Vrolijk houten kapstokje met olifant.


Vul de naam in die je wilt, een kleur die je mooi vindt en het aantal gewenste haakjes. Liever twee namen op het kapstokje ? De kleur letters van de steigerhouten kapstok met naam kun je zelf bepalen.

De steigerhouten schommel met daarop de letters Stoer of de naam van het kind scoren als beste verkochte artikel. De artikelen van steigerhout met naam is natuurlijk ook een zeer persoonlijk cadeau. Houten kapstokje met eigen naam , in kleur naar wens. Elk kapstokje wordt op bestelling gemaakt en wordt met twee schroeven geleverd.


Het kapstokje is ongeveer 24cm breed en 20cm hoog. Noteer de naam naar keuze in het vrije veld. Levertijd ongeveer week. Vanaf vier haakjes is het kapstokje groter (ongeveer 45cm) en is er voldoende ruimte voor twee namen.


Je kan een kapstokje met een naam laten maken. Maar met een leuk diertje of figuurtje kan natuurlijk ook. Kijk eens op mijn Pinterest-pagina met kapstokjes. Naast een kapstokje kan je ook kiezen voor gewone letters voor de kinderkamer.


Leuke kapstok met je eigen naam. Elke naam is natuurlijk mogelijkOok eigen ideeën zijn natuurlijk welkom. Stoere, steigerhouten kinderkapstokken met stevige draadhaken, die passen in iedere ruimte van je huis.


Een stoere kinderkapstok voor in de slaapkamer of de hal.

Of hang er je sieraden of keukengerei aan! Wil je graag ophanggaatjes in de kapstok ? Geef het aan bij je bestelling. Op De Vetweide worden ondermeer houten puzzelnamen, kapstokjes met naam , krukjes met naam en andere figuurzaagmodellen gemaakt.


Maar ook voor een complete winkelinrichting, houten tafels of een interieurontwerp kun je bij ons terecht. Wij helpen je graag om jouw wensen te realiseren! Bestel jouw favoriet eenvoudig online. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Laatste kans om over te stappen! Altijd korting op je basisverzekering.


Ontdek ons unieke assortiment kapstokken. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Zo’n originele kapstok is natuurlijk ook een ontzettend leuk verjaardagscadeau of misschien zelfs een mooi kraamcadeau. Kouten kinderkapstok met naam.


Aan de achterkant van het kapstokje wordt touw bevestig zodat je hem daar aan kan ophangen). Dit leuke kapstokje met naam en ster is van Hout van Appel, vanaf €1voor een kapstokje met twee haakjes. Tegen een meerprijs ook verkrijgbaar met drie of vier haakjes. Nanda maakt persoonlijke en unieke cadeaus voor bijzondere momenten, zoals speelgoedkisten met naam of de afbeelding van een geboortekaartje erin verwerkt. Geboortespiegel met naam , giraf en kapstok.


Er zijn kapstokhaakjes om babykleding of kinderkamerdecoratie aan op te hangen. Deze spiegel met naam is echte blikvanger in de babykamer! Best met een spuitbus of verfspuit werken, om een mooi egaal resultaat te krijgen. De kapstok met naam werd wit gelakt.


Ik heb ook een artikel geschreven hoe je zelf letters kan beschilderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts