vrijdag 10 april 2015

Sissy boy ster lamp

Sissy boy ster lamp

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Snelle levering en gratis retour! Nu goedkoop dagen naar Sissi v. Bestel nú online via Beslist.


Hierbij verkoop ik deze toffe lamp van sissy boy. Te koop voor 6inclusief lampjes. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. De kids collectie bestaat uit jongenskleding en meisjeskleding, van baby tot tiener.


Momenteel is het mogelijk om banken, fauteuils, hockers en kasten online te shoppen. Sissy Boy lamp ster L circusverlichting kerst ster. De ster geeft sfeervol, geel licht.


Het metalen frame is omwikkeld met een lichtsnoer inclusief stekker en heeft een diameter van circa cm. De lengte van het snoer is circa meter en de pootjes zijn vierkant (1×cm). Deze hangt uiteraard nog steeds aan de wand.


En nu hebben ze deze zelfde lampen weer in de collectie maar dan kleiner en ook in rood en wit. Tafellampen werken ook decoratief en verhogen de sfeer in je kamer. In dit geval gebruik je de lamp als zachte verlichting op bijvoorbeeld het nachtkastje in de slaapkamer of als sfeerlicht op de vensterbank van je woonkamer.


Ook wel schemerlamp genoemd. Daarnaast zorg je met een design tafellamp voor een mooie eyecatcher in huis. Bekijk ons gehele lampen assortiment online. Duizenden lampen op voorraad.


Deze stoere KS Kiel wandlamp is voorzien van een robuust stalen frame en een opalen kunststof beglazing. Hierdoor schijnt de lamp een prachtig diffuus en sfeervol licht. De lamp heeft een Efitting en is ook geschikt voor LED lichtbronnen. Ze zijn stuk voor stuk nét een beetje anders dan anders. Door de uitstekende materialen en mooie pasvorm dragen ze heel comfortabel.


Zo’n tijdloze, stoere lamp als werklicht bijvoorbeel in plaats van een bureaulamp. Zo kun je werken en wonen goed combineren. Sissy - Boy damesbroeken zijn de perfecte aanvulling voor jouw garderobe.


Aan de kant met die laptop en home-office-accessoires en je bureau wordt weer een eettafel met bijpassende lamp erboven. Tip van stilist Cleo Scheulderman: ‘Heb je een grote eettafel? Ga bijvoorbeeld voor een uniek vloerkleed van hoogwaardige kwaliteit. Op zoek naar een Industriële Lamp ? Lampen koop je eenvoudig online bij bol. De lamp is uitgevoerd in chroom, met acrylglazen bloemen in verschillende kleuren: helder, paars, groen, mat wit, en zwart.


Extra heldere bloemen zijn meegelever waardoor het ook mogelijk is deze lamp volledig zonder kleur. Een kerstpiek is de finishing touch van de versiering van jouw kerstboom. Pieken zijn er in verschillende soorten en maten. De klassieke piek is vaak een kerstbal met een spitse punt erop. Wil je een keer iets anders?


Dan kun je ook kiezen voor een grote ster of strik als piek. Een piek is vaak gemaakt van glas, maar je kunt ook kiezen voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts