maandag 20 april 2015

Damai bedsprei

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Scherpe prijzen, snelle levering! Bestel beddengoed van Damai voordelig online. Gratis bezorging vanaf € 5-.


Damai bedsprei

Het grootste assortiment Beddengoed online voor elke leeftijd: Slaaptextiel. Boek het The Damai , Lovina. U krijgt direct een bevestiging.


Voor ieder interieur is een geschikt Damai dekbedovertrek of hoeslaken te vinden. Damai Spreien koop je eenvoudig online bij bol. Het bedlinnen is geschikt voor zowel jong als oud. Er wordt veel aandacht besteed aan innovatie waardoor je met een Damai in huis geniet van optimaal comfort. Deze bedsprei van Damai staat prachtig in elke slaapkamer!


Damai bedsprei

Deze sprei heeft een luxe uitstraling door de satijn afwerking en is verder royaal gevuld en mooi gecapitonneerd. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Mooie effen bedsprei van Damai met een gestikt blokpatroon.


De vulling is 1 polyester. Met deze prachtige sprei Montana van Damai verandert uw bed in het stralende middelpunt van uw slaapkamer. De zachte polyester vulling zorgt voor de finishing touch op gebied van comfort.


Uitgebreid assortiment Damai spreien bij Bedtextiel-outlet. Altijd sale Snel in huis Volop Damai. De spreien van Damai zijn van zeer hoge kwaliteit.


Het sprei is in grote vlakken doorgestikt wat zorgt voor een mooi effect. Dit sprei Montana komt uit de Damai collectie. De combinatie van de doorgestikte vlakken en de glanzende grijze kleur maken dit sprei een echte eyecatcher in een slaapkamer. Damai Montana Sprei - Champagne - Lits-jumeaux - 270x270. Alle merken damai bedsprei.


Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Sprei Versailles Basalt van Damai is gemaakt van 1 polyester satijn en is ook nog verkrijgbaar in de kleuren Glacier en Cement. Deze mooie sprei is royaal gevul prachtig gecapitonneerd en heeft een zeer luxe uitstraling.


Leg het Versailles sprei op bed en de slaapkamer oogt als een chique hotel. De kussens zijn los verkrijgbaar. Beddengoed van Damai staat – zoals het een merk uit Twente betaamt – voor puur, eerlijk en no-nonsense. Kwaliteit, duurzaamheid en comfort zijn de pijlers waarop het merk drijft.


In ons assortiment is er voor alle voorkeuren wel een Damai dekbedovertrek, hoeslaken, topper hoeslaken of split topper hoeslaken te vinden. Unique living Unique living Rick bedsprei Rick bedsprei Rick bedsprei Deze Unique Living Rick bedsprei is gemaakt van 1 polyester. Damai heeft naast het ontwerpen van een mooi design vooral de aandacht gelegd op de kwaliteit. De stoffen die Damai gebruikt zijn de beste van de beste en zorgen ervoor dat al haar producten jaren lang meegaan. Damai ontwerpt allerlei soorten beddengoed zoals dekbedovertrekken, hoeslakens, lakens en kussenslopen.


Sprei Montana, damai online kopen bij OTTO. Betaal in één keer of in termijnen. Wat is het toch zalig, om na zo’n lange dag in bed te kruipen, onder je heerlijk warme lakens en je nog warmere sprei.


In ons assortiment spreien van hoge kwaliteit kies je de bedsprei van jouw dromen! Een sprei geeft immers een luxe uitstraling!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts