maandag 27 april 2015

Giraffe behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Standaard leveren wij behang met rondom 5cm marge. Het overige materiaal is eenvoudig met een scherp mes weg te snijden.


Afmeting is weergegeven als lengte x hoogte. Eenvoudig aan te brengen omdat je niet het behang maar de muur zelf insmeert met de behanglijm.

Breng de banen aansluitend aan, niet overlappend. Zie ook de instructievideo bij de instructies. Met een giraffe fotobehang haal je het langste dier op het droge op een originele en unieke manier in huis. Over dit behang is een extra laag aangebracht, die maak het materiaal krasvast, afneembaar en is niet-reflecterend.


Hierdoor krijgt het behang bovendien een matte finish. Vind de beste selectie giraffe behang fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit giraffe behang voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Dit duurzame Vliesbehang is gemakkelijk in gebruik.


Na het inlijmen van de kale muur (verwijder het oude behang ) kunt u het gemakkelijk aanbrengen. Vergelijk prijzen en bestel!

Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Met het naadloos behang van PosterJunkie maak je een wand weer helemaal als nieuw. Het behang is gemaakt van het milieuvriendelijke SanoTex.


Door de dekkende blauwe achterkant van SanoTex komen de kleuren van de print extra fraai tot z’n recht en zijn de witte gedeeltes op het doek ook echt wit. De niet-geweven matte versie heeft geen textuur reliëf en is voorzien van een extra beschermlaag (vrij van zware metalen) zodat het behang licht afwasbaar is. Laat je fantasie rennen en versier je slaapkamer, zithoek of zelfs hal met onze foto wallpapers!


Wil je ook die prachtige muur met illustraties van Fiep Westendorp? Samen zijn de banen 24centimeter breed en 2centimeter hoog. Eén enkele baan is 4centimeter breed en 2centimeter hoog. Was op zoek naar behang die ik niet meer kon begaan. Gebelt met behangwebshop die meteen reageerde en adviseerde om e-mail te sturen met mijn.


Giraffe links behang Inke. Lakhs van gratis wallpapers voor uw apparaat. Hier bij DownloadWallpaper.


Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan. Gemaakt van stevig en krasvast materiaal. Kies hieronder jouw gewenste afbeelding en laat jouw uniek behang geheel op maat maken. Jouw behang wordt heel door ons heel precies op maat gemaakt.


Houd er rekening mee dat geen enkele wand 1 kaarsrecht is.

We raden aan om je wand daarom op diverse plekken te meten ter controle. Het wordt altijd op bestelling gemaakt, elke week op dinsdag. Indien de bestelling op dinsdag voor 10. Wij printen uitsluitend op PVC-vrij vliesbehang. Ook is het behang geurloos.


Ons vliesbehang voldoet aan de Europese standaarden voor brandveiligheid en de nieuwe normering voor VOC-emissies. Je hebt dus geen last van vervelende luchtjes. In het behang zitten geen zware metalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts