donderdag 9 april 2015

Olijfboom kunst

Op zoek naar originele kunst? Betaalbare ( kunst )werken. Vraag hier eenvoudig om advies. Hier vindt u alle kunst olijfbomen van Easyplants.


Deze mediterraanse soort kunstboom is al een lange tijd een indrukwekkende verschijning binnen onze volledige collectie kunstplanten en kunstbomen.

Olijfboom in het echt: De olijf is de vrucht van de olijfboom (Olea europaea), een boom van de olijffamilie (Oleaceae). Het geslacht Olea telt ongeveer soorten met een groot spreidingsgebie voornamelijk in de Oude Wereld. De olijf zelf wordt gegeten en uit de pit en het vruchtvlees wordt olijfolie gewonnen. Ook zijn er verschillende uitvoeringen beschikbaar.


Kan je niet genoeg krijgen van onze kunst olijfbomen ? Bij De Groot Decoraties kun je deze kunstbomen online bestellen. Deze kunst olijfboom komt in diverse soorten en verschillende afmetingen. Een nieuwe kunst olijfboom kopen?

Wij kunnen u een kunst olijfboom leveren in hoogtes tussen de 1en 2cm. Wij denken ook graag met u mee met betrekking tot de pot voor uw kunst olijfboom. Zo heeft u altijd een kunst olijfboom die in uw interieur past. Maar daar hoeft u bij deze kunst olijfboom gelukkig niet op te wachten, er zitten verschillende donkerpaarse olijven aan. Hiermee kunt u de olijfboom eenvoudig in een sierpot plaatsen.


Uur besteld is de volgende dag in huis, slechts euro;3. Voor verzending in nederland. Kunst Olijfboom Natural Twisted. Haal het vakantiegevoel in huis of op kantoor met deze fraaie Olijf kunstboom.


Deze kunstplant is verkrijgbaar in drie verschillende hoogten, 120cm, 150cm en 180cm. Fijnbladige natuurgetrouwe olijfboom. Wordt standaard geleverd in plastic pot.


Verkrijgbaar in één afmeting. De kruin van de olijfboom heeft een doorsnede van 55cm en een hoogte van 140cm. Totale hoogte van de olijfboom is 140cm.


Door deze kunst olijfboom naar binnen te halen, haal je die heerlijke mediterrane sferen in huis of op kantoor.

Dankzij de slanke vorm van de olijfboom , neemt de kunstboom weinig ruimte in beslag. Boommade maakt kunstbomen in verschillende soorten, kleuren en. Een echte topper uit onze veelzijdige collectie design kunstplanten en kunstbomen. Roets maakt kunst - olijfbomen die niet van echt te onderscheiden zijn.


Wij gebruiken echte olijfstammen en monteren daar de takken in. Een ideale oplossing, omdat echte olijfbomen binnen niet gebruikt kunnen worden. Wij hebben een grote voorraad stammen.


Fleur je huis of kantoor op met een midi kunst olijfboom ! Deze fraaie kunst Olijfboom heeft mooie echt houten stam en blaadjes met vruchten. Beschikbaarheid van de midi kunst olijfboom NB: Op dit moment heeft Boommade nog één midi olijf op voorraad staan! De midi olijf wordt standaard ongeveer 1. Van kunst olijfboom tot magnolia boom. U zult ervan versteld staan hoe realistisch deze kunst olijfbomen zijn. Bent u geïnteresseerd in een prachtige nep olijfboom ? Wij maken deze voor u op maat, zodat de boom precies zo wordt zoals u wenst.


Ze zijn bijna niet te onderscheiden van echte planten en bloemen. Bekijk het assortiment op IKEA.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts