maandag 21 november 2016

Meerdere foto's in 1 lijst

Lijst en Passe-Partout in Galeriestijl. Schiet op, deze aanbieding loopt binnenkort af. Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Foto met lijst in jouw wensformaat.


Bestel bij de expert en ervaar het verschil!

Lijsten in alle kleuren en materialen. Toch kan je tegelijk meerdere souvenirs en familiemomenten op dezelfde plek verzamelen. Multi Fotolijst Online Kopen. Als u zoekt naar originele collage fotolijsten dan bent u hier op de juiste plaats. Onze fotolijsten passen in ieders interieur zodat uw foto’s of afbeelding een mooie plaats krijgen aan de muur in uw woning.


Met onze collagelijsten kunt u meerdere foto’s van één mooie herinnering samen presenteren. Zo kun je jarenlang genieten van jouw foto zonder kwaliteitsverlies. In de prijs is ook een bijpassende wandbevestiging inbegrepen.


Stap voor stap naar de passende foto met lijst.

Volg deze stappen om het perfecte kader te vinden voor jouw foto : Stap : Foto selecteren. Selecteer jouw favoriete foto en upload deze naar onze online-editor. Dergelijke lijsten zijn bedoeld om meerdere foto’s in te bewaren en te tonen.


Bewaar je herinneringen met een multi fotolijst. Wij bieden een uniek niet alledaags en uiteenlopend assortiment in bijna alle afmetingen, kleuren, materialen en stijlen. Al onze lijsten worden geleverd met ophangsysteem, achterwand en glas.


Op deze manier kan je gelijk aan de slag met het plaatsen van de foto’s. Bekijk online ons ruime aanbod collage fotolijsten van hout! Een mooi lijstje uit de Edge serie van Umbra. Dit lijstje is gemaakt van steen en heeft een marmer look finish.


Een passe partout is rand voor om een foto of posters. Deze rand zorgt voor opvulling in de fotolijst als een foto bijvoorbeeld niet goed past doordat deze kleiner is. Ook kunnen passe partouts worden gebruikt om een foto een extra effect te geven. Door een passepartout tussen een foto en fotolijst te plaatsen springt de foto er echt uit. Een fotolijst waarin u meerdere foto’s kunt plaatsen is zeer populair tegenwoordig.


Is toch een prachtig idee? Gezien de enorme populariteit hebben wij een breed assortiment met lijsten voor meerdere foto’s. Druk vervolgens op de ‘shift’-toets en houdt deze ingedrukt.

Ga nu naar de laatste foto die u wilt selecteren en klik daar ook op. Alle tussenliggende foto’s worden nu geselecteerd. Dat is zichtbaar door een. Lees ons bericht Meer bestanden tegelijk verplaatsen via de Verkenner om te ontdekken wat je met meerdere tegelijk geselecteerde bestanden zou kunnen doen. Tip Morgen plaatsen we een bericht waarbij het selecteren van bestanden goed van pas komt.


Dan vertellen we hoe je eenvoudig één of meer digitale foto’s mailt. Laat een canvas collage maken en geniet van al jouw foto’s verzameld! Een collage op canvas van jouw favoriete foto’s kan op vele manieren gemaakt worden. Je kunt ons jouw mooiste fotos insturen en onze designer ontwerpt met jouw eigen foto’s een mooie canvas fotocollage.


De collage op linnen is op vele formaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts