vrijdag 25 november 2016

Glazen pot groot

Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.


Ontdek het assortiment van Wehkamp. Specialistisch advies nodig?

Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Bespaar tot wel via kiesproduct. Zelfbouwmarkt - speciaalzaken onder dak mét professioneel advies,. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.


Bekijk alles met glazen pot groot ! Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! De grote glazen pot met deksel heeft een inhoud van liter. Hij is handgeblazen van helder kwaliteitsglas.

Je bergt in de grote glazen pot op wat jij wilt. Ook is het een leuk decoratief item in de keuken. Verder sluit het deksel goed aan op de pot. Zo kun je de inhoud afgesloten bewaren.


De voorraadpot is ideaal voor het bewaren (of decoreren!) van grote hoeveelheden. Vul de glazen pot met heerlijk verse koffiebonen, vrolijk gevormde Italiaanse pasta’s of zelfgemaakte chocolate chip cookies. Trouwens: waarom niet met allemaal? Koop of Verkoop glazen pot groot op Marktplaats.


Productvariant: type: Drink Dispenser Beschrijving :5. Snoeppotten bedrukken met uw eigen logo of label? Bedrukte snoeppotten met de laagste prijsgarantie!


Groot assortiment bedrukte snoeppotten vanaf stuks. Bij Praxis voordelig glazen vazen en potten online bestellen Sommige potten en glazen vazen uit onze collectie zijn soms bijna te mooi om daar een plant of bos bloemen in te zetten. Zo kan je in onze winkel grote glazen karaffen kopen die zelf al prachtige eyecatchers zijn in je interieur.


Info over glazen pot groot. Resultaten van zoekmachines! Ebottles biedt u een groot assortiment lege glazen bokalen en potten. De glazen pot wordt geleverd met rode rubberen ring, waardoor het geheel luchtdicht en w.

De potten bieden wij bij Glazenflessenenpotten aan met een twist-off en een schroef monding. De monding is het gedeelte waar de deksel op de glazen pot wordt gedraaid. Glazen -voorraadpot groot - Woonaccessoires. Een pot met twist-off sluiting opent u door de deksel een kwartslag te draaien.


Bij schroefpotten moet de deksel helemaal rond gedraaid worden. Kleine en grote glazen potjes en flessen met zorg geselecteerd. Als gespecialiseerde groothandel selecteren wij glasverpakkingen, zoals kleine glazen potjes, inmaakpotten, wijnflessen of medicijnflessen, met de grootste zorg.


Voor iedere fles en voor iedere pot hebben wij bovendien een passende sluiting die u zelf kunt uitkiezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts