woensdag 23 november 2016

Merino wollen onderdeken

Merino wollen onderdeken

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Staldekens voor warmte in elk weertype zijn verkrijgbaar bij horze. Verschillende kleuren en maten staldekens van hoge kwaliteit.


Merino wollen onderdeken

Merino wol zit comfortabel en zorgt ervoor dat je lichaam warm blijft bij kou. Merino kleding van merken als Icebreaker, Supernatural en Woolpower. Grote collectie onderdekens vind je hier! Onderdekens tegen de laagste prijzen.


De merino wol heeft een zeer fijne structuur en is daarom geschikt voor tal van andere toepassingen. Het beste Merino wollen onderdeken. Door het elastiek aan de hoeken blijft de merino wollen onderdeken perfect om uw matras zitten. Over de onderdeken legt u vervolgens een molton en hoeslaken. Hygiëne van de merino wollen onderdeken.


Overigens is een merino wollen onderdeken ook bijzonder hygiënisch, immers hoe droger men ligt. Deze luxe wollen onderdeken is volledig verantwoord geproduceer met gebruikmaking van uitsluitend natuurlijke, biologische materialen. De tijk (hoes) van deze wollen onderdeken is gemaakt van 1 biologische katoen (met de hand geplukt) en gevuld met 1 biologische schapenwol, beide GOTS gecertificeerd. Op een Merino wollen onderdeken slaap je heerlijk warm en zacht.


Ventilerend en comfortabel. Wij gebruiken hiervoor de beste soort soort wol van het Merino schaap. Dit onderdeken maakt u matras zachter en fijner.


Merino wollen onderdeken

De Merino wollen matras tijk is gemaakt van 1 natuurlijke materialen zoals wol en katoen. De meeste wollen hoofdkussens hebben een ritssluiting. Wanneer het kussen aan stevigheid of volume verliest, kunt u dit verhelpen door verse wolbolletjes toe te voegen. Wollen kussens zijn meestal niet wasbaar.


Omdat wol zelfreinigend is, is het ook niet nodig om het volledige hoofdkussen in de wasmachine te doen. De voordelen van een onderdeken zijn: geeft comfort en zachtheid aan je bed waardoor je beter en rustiger slaapt. Een merino wollen onderdeken maakt uw bed zo droog dat de zouten uit transpiratie niet langer door bacteriën worden verorberd en verteerd (en ook weer terug uitgescheiden). Dat is goed nieuws, want geen kringen meer in lakens of hoofkussens, maar het betekent wel dat het zout achterblijft in de vorm van kristallen.


Merino wollen kleding bij Bever zoals ondergoe shirts, sokken en truien. Een wollen of katoenen onderdeken is een dikke deken van ca. Het natuurlijke vet rondom de haren houden de tijk schoon. Indien u een wollen tijk wilt reinigen, dan is water ( of in de sneeuw leggen) al voldoende. De matrastijk met Merino wol is beschikbaar in vele maten.


De wollen onderdeken van merino wol, alpaca wol en kameelhaar verwarmt het lichaam snel en houdt deze temperatuur aan. De vochtregulatie is uitmunten zodat dit onderdeken ook voor sterk zwetende personen geschikt is. De wollen tijk kunt u aan het matras vastzetten middels (verstelbare) rubberen straps. Het fijnste Merino wol is zelfs zacht genoeg voor uw (blote) huid. De specifieke eigenschappen van deze wolsoort: zachtheid en volume,ideaal voor het weven van dekens deze zijn dan ook zeer comfortabel , maar uitstekend toepasbaar als elegante en comfortabele plaids en sjaals.


Zo is een wollen dekbed ‘lekker zwaar’, transpireert u door de unieke eigenschappen van wol minder snel en geniet u van de anti-allergene werking van de wol. Om bij het juiste wollen dekbed te komen dient u de volgende stappen te doorlopen. Deze Snoozing Texel wol onderdeken is dan ook een goede aanvulling op het beddengoe aangezien het materiaal van deze onderdeken voor extra slaapcomfort zorgt. De onderdeken wordt op het matras geleg waar je vervolgens een molton hoeslaken op plaatst.


Maak het af door het bed met je favoriete hoeslaken aan te kleden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts