maandag 7 november 2016

Sprei patchwork

Koop vandaag nog de mooiste Patchwork Sprei. Zoek naar spreien voor bed op de nieuwe KensaQ. Een Optimale Nachtrust met een Auping Sprei. Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten.


Een prachtig patchwork sprei in de kleur turquoise gemaakt uit vijf mooie stoffen. Mooi afgewerkt, en met de hand gequilt. De vulling is van katoen en kan zo gewassen worden in de wasmachine. Geeft de kinderkamer een sfeervolle uitstraling.


Patchwork is een handwerktechniek uit de 15e eeuw waarbij lapjes stof van verschillende kleuren en groottes aan elkaar genaaid worden. Van kleine lappen stof werd een warme patchwork deken gemaakt om de koude winterdagen te overbruggen. Doe hier je inspiratie op voor een leuke patchwork sprei! Ons assortiment bevat meerdere bedspreien, dekens en plaids met stuk voor stuk bijzondere dessins, gemaakt van de zachtste materialen. Kies dit bedlinnen om je bed te verfraaien of haal het in huis voor extra warmte in de slaap- of woonkamer.


Sprei patchwork

Deze items zijn in zowel kindermaten als in de grootste lits-jumeaux maten verkrijgbaar. Wanneer de quilt opgebouwd is uit verschillende lapjes heet dit een patchwork quilt. Afwisselen per seizoen Door een sprei , plaid of quilt per seizoen af te wisselen, kun je net als met sierkussens relatief goedkoop je interieur een andere uitstraling geven, die perfect bij het betreffende seizoen past en je een fijn thuisgevoel geeft.


Bekijk alles met patchwork sprei ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Gemaakt van diverse bloemenprints.


De maat van je sprei hangt af van de maat van je bed. Ga afhankelijk van de maat van je bed voor een eenpersoons, tweepersoons, lits-jumeaux of extra breed sprei. Het is normaal dat een sprei breder en langer is dan je matras, zodat hij over je hele bed heen valt.


Met een sprei geef je je slaapkamer gemakkelijk een andere look. Een sprei geeft je slaapkamer een warme en sfeervolle uitstraling. Wikkel jezelf in deze knusse deken of drapeer ‘m over een fauteuil. Wanneer je jouw bed te dominant aanwezig vindt in je slaapkamer, kun je er voor kiezen een mooie sprei over je bed heen te leggen. Hierdoor oogt het geheel meer neutraal.


Kies een kleur en patroon dat bij jouw smaak past en je krijgt een heel andere uitstraling in je slaapkamer. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Kies uit 1producten vanaf € 199. Met de quiltsteek worden er vaak kunstige patronen op gestikt. Sprei , plaid of quilt online kopen.


Je zocht naar: patchwork sprei ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Laten we aan de slag gaan! Werkwijze patchwork sprei maken.


Stap – Aan elkaar rijgen Leg stukken tegen elkaar, met de randjes iets omhoog gevouwen. Naai de stukken aan elkaar met het oranje garen. Het product is conform verwachting. Een heerlijke sprei waar mooie herinneringen tijdens de donkere wintermaanden gecreeerd worden.


Sprei patchwork

Je ontvangt een gratis levering t. Ons ruime assortiment beddenspreien bevat diverse spreien in allerlei kleuren en diverse maten. In deze uitleg worden verschillende stoffen gebruikt voor het patchwork gedeelte. We gaan uit van een stofbreedte van 1cm.


Koop dus van alle de stofjes een halve meter stof. De achterkant van de deken doen we met één en dezelfde stof. Een van de eerste handwerkprojecten die veel jonge meisjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts