maandag 14 november 2016

Raamfolie statisch

Raamfolie statisch

Van zonwerende raamfolie tot decoratieve folies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Een Offerte aan via het Formulier. Bekijk de voordelen van Raamfolie! In groot en klein formaat.


Raamfolie statisch

U hoeft dus geen hele meters af te nemen. Hierdoor kun je het raamfolie keer op keer opnieuw aanbrengen. Ideaal dus als je een foutje tijdens het plakken hebt gemaakt! Daarnaast is dit glasfolie, zelfs na lange tij nog gemakkelijk te verwijderen. Doordat het zonder lijm blijft kleven, heeft statische raamfolie als voordeel dat het makkelijk aan te brengen en te verwijderen is.


Lengte naar wens uit stuk. Het is dus voor iedereen mogelijk om een folie te kiezen welke past bij uw interieur. Bloemen of juist abstract? Maak uw keuze uit het brede assortiment statische raamfolies.


LET OP genoemde prijs is per 50cm ! Bestel Raamfolie bij fonQ. Ruim soorten raamfolie online. Nu al vanaf €op Beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Het beste is als de afmetingen minimaal mm korter zijn dan je raam, er moet nog enige ruimte tussen folie en kozijn over blijven. Met statisch raamfolie decoreer je niet alleen ramen, maar zorg je tevens voor meer privacy in huis, op kantoor, op school, in restaurants, ziekenhuizen, dokterspraktijken of winkels. Het statische raamfolie is verkrijgbaar in vele dessins en eenvoudig op ramen, spiegels of andere gladde en vetvrije objecten te plakken.


Printbare witte statische raamfolie is ideaal om uw volgende feest of event. Raamfolie en raamplastic zijn niet alleen handig tegen (ongewenste) inkijk in je woonkamer of keuken, maar ook erg decoratief. Statische printbaar raamfolie - Silhouette. Zo vind je bij Kwantum raamdecoratie in verschillende motiefjes en kleuren.


Van bloemetjesmotiefjes tot blokjesmotiefjes. Heb jij je keuze al gemaakt? Shop dan online of kom naar één van de Kwantum woonwinkels. Kies uit producten vanaf € 299. Dé online Raamfolie winkel van Nederland.


Betaal slechts € verzendkosten. Bij het verwijderen van de statische raamfolie blijven er geen lijm resten achter, omdat statische raamfolie simpelweg geen lijmlaag gebruikt voor de hechting. U kunt de handleiding hier downloaden. Een groot deel hiervan is statisch , het andere deel is zelfklevend.


Deze statische zonwerende folie is ons nieuwste product in de zonwerende raamfolie serie. Instructie aanbrengen statisch raamfolie : 1. Plakinstructie statisch hechtende raamfolie ( statische stickers). Voor het aanbrengen van statische raamfolie adviseren wij een minimum temperatuur van graden Celsius, voor zowel de temperatuur van de lucht als van het glas en het materiaal.


Veel statisch plakfolie gehad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts