dinsdag 29 november 2016

Kamerhoge overgordijnen

Bestel uw type gordijnen vandaag nog voor een snelle levering. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Overgordijnen zijn meestal breedtestoffen. De breedte varieert van 120cm tot 150cm breed. De hoogte en de breedte zijn beide onbeperkt.


Het verschil met kamerhoge stoffen is dat er bij breedtestoffen een verticale naad in het gordijn gemaakt wordt op de plaats waar de banen aan elkaar gezet worden.

Wat is het verschil tussen kamerhoge en kamerbrede gordijnstoffen? Bij een kamerhoge gordijnstof is er een maximale hoogtemaat. Bovendien hebben overgordijnen gordijnen een positieve invloed op de akoestiek en een isolerende werking. Decorette is dé specialist in gordijnstoffen van de regio.


Veel van onze mooie stoffen zijn kamerhoog waardoor ze naadloos verwerkt kunnen worden. Kom eens langs onze winkel in jouw buurt en bekijk alle mogelijkheden! A-kwaliteit en nergens goedkoper!


Exact op maat gemaakt, super service- betrouwbaar- altijd gratis bezorgd - ga naar doehetbudget. Ze geven warmte en huiselijkheid!

Een goed advies bij uw zoektocht naar de juiste stof, kleur en dessinering is daarom van groot belang! Loft biedt advies en keuze in een ruime collectie kamerhoge stoffen welke naadloos worden geconfectioneerd. De semi transparante overgordijnstof zorgt ervoor dat het zonlicht van buiten deels geweerd wordt maar er toch nog enig daglicht behouden blijft terwijl u directe inkijk van buitenaf tegengaat.


Omdat er een grote kans bestaat dat die extra opvallen door een verschil in patroon. Maar: ook bij effen overgordijnen krijg je een strakker, gelijkmatig geplooid resultaat als je voor een kamerhoge stof kiest. Deze stof wordt in de breedte geproduceer dus er komen geen naden in te zitten, de breedte is “onbeperkt”.


Vroeger waren het vooral transparante stoffen die kamerhoog werden geweven, omdat je dan geen naden ziet. Het assortiment van 123gordijn biedt een diverse keuze aan kamerhoge gordijnen welke aan je wens kunnen voldoen. In slechts stappen op een eenvoudige en snelle manier de juiste gordijnen kiezen en bestellen.


Dat kan met deze lekker soepele en zachte gordijnstof Braamt. Kamerhoge gordijnen bestel je snel en veilig bij 123gordijn. Ook heel geschikt om vouwgordijnen mee te maken. DE kleuren passen bi ieder interieur van Scandinavisch, landelijk en stoer industrieel. Wij maken je gordijnen of vouwgordijn op maat van deze stof.


U heeft immers de plafond tot vloer hoogte al. Het wave gordijn kan worden opgehangen met gordijnhaakjes die verwerk zijn in het gordijn. Bij kamerhoge gordijnen worden geen banen aan elkaar genaai waardoor je ook geen naden krijgt.


Dit is zeer populair bij inbetweens en vitrages.

Bij kamerbrede gordijnen wordt een verticale naad gemaakt op de plaats waar de banen aan elkaar gezet worden, hierdoor zijn de breedte en hoogte onbeperkt. Vitrages en inbetween gordijnen. Juist bij transparante gordijnen zie je de naden vaak. Als je kiest voor kamerhoge stoffen, heb je geen verticale naden.


Inbetweens zitten qua stofdikte transparantie tussen een vitrage en een overgordijn in. Een overgordijn is namelijk een stuk dichter van structuur. Er zijn overgordijnen die nagenoeg geen licht doorlaten, daarnaast zijn er ook overgordijnen die helemaal geen licht doorlaten, deze stoffen zijn dus 1procent verduisterend. Standaard wordt er door de fabrikanten over het algemeen een loodveter van gram per meter gebruikt in kamerhoge overgordijnen en vitrages. Loodplaatjes in vlies van gram worden over het algemeen gebruikt in de zijzomen van overgordijnen.


Staafloodjes van gram worden over het algemeen gebruikt in de smallere zijzomen van vitrage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts