vrijdag 18 november 2016

Gekleurde raamfolie

Gekleurde raamfolie

Een decoratieve manier om binnen of buiten je bedrijf te promoten. Statische raamfolie online. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Het kleurenfolie is een licht doorlatende folie. Gekleurd raamfolie in effen uni kleuren kopen?


Gebruik het licht gekleurde folie niet als verduisteringsfolie, het folie verduistert wel, maar niet voldoende. Deze zelfklevende transparante gekleurde raamfolie is goed toepasbaar in vitrines, etalages, raampartijen, spiegels en glaspanelen. De zelfklevende dekkende gekleurde raamfolie is bijvoorbeeld zeer geschikt als u uw raampartij wilt gebruiken.


Op dit moment is de gekleurde raamfolie ( gekleurd glas) erg populair. De folie is transparant dus zeer goed doorkijkbaar, alleen dan met een mooie gekleurde tint! Je kunt ook gebruik maken van raamfolie ! Buiten dat zal het je in vergelijking met de aankoop van lamellen, luxaflex of andere raamdecoratie veel geld schelen. Gouden raamfolie straalt pure luxe uit, echter wel op een eigentijdse manier. Ben je geïnteresseerd in het gekleurde raamfolie ? Dat is erg praktisch, want statische folie kun je weer van je raam afhalen en opnieuw gebruiken.


Wat is zelfklevende raamfolie. Op WindowDeco kunt u makkelijk en snel uw eigen unieke exclusieve raamfolie (glasfolie) ontwerpen en kopen met behulp van onze online ontwerper. Grote collectie statisch raamfolie.


Raamfolie (glasfolie) op maat, naar eigen ontwerp. Bekijk hier alle soorten raamfolie. Door het aanbrengen van gekleurde raamfolie wordt niet alleen het straatbeeld verander uw gehele kantoorinrichting verandert mee. De kleur geeft een warme sfeer aan uw bedrijfspand en ondersteund de huisstijl van uw bedrijf.


Gekleurde raamfolie

Nergens voordeligere gekleurde raamfolie Laagste prijsgarantie op alle gekleurde raamfolies jaar garantie op alle gekleurde zonwerende folie Gratis verzending Voor 16:bestel de volgende werkdag in huis. Deze raamfolie is leverbaar in Zwart, Gou Blauw en Zilver. Zelf kleur raamfolie plakken.


Het zelf plakken van gekleurde raamfolie is zeer eenvoudig te doen. Alle raamfolies worden geleverd met een duidelijke installatie instructie. Folies per vierkante meter worden ook geleverd met een overmaat van cm.


U ontvangt bij uw bestelling een Gratis montage gereedschapsetje. De raamfolie op de foto is raamfolie gekleurde golven 46cm. Bij de 92cm wordt het patroon niet uitgerekt, maar blijft even groot.


Er komt geen lijm aan te pas en laat daardoor geen sporen achter op het glas of raamwerk. Wij hebben ons hele assortiment plakfolie en raamfolie op kleur gesorteerd! Zelfklevend (plakfolie) Toepassingen: op o. Zoek je zwart plakfolie, rood plakfolie, groen plakfolie, gekleurd folie of doorzichtig plakplastic? Je vindt het hier allemaal! Goedkoopste van Nederland!


Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen met iDeal. Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland. Betaal slechts € verzendkosten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts