dinsdag 15 november 2016

Stickers djeco

Bestel snel en gemakkelijk online! Haal vandaag nog die stickers in huis. Speelgoed gratis feestelijk ingepakt. Leuk om kado te geven aan een meisje dat dol is op knutselen.


Leuk om je tekeningen mee te versieren, in vriendinnenboekjes te plakken of je agenda mee te versieren.

Heel veel verschillende dieren, fantasiediertjes, cijfers en letters en nog veel meer om eindeloos mee te knutselen en te versieren. Voor de meiden zijn er prinsessen genoeg en voor de jongens ridders en piraten. En voor dierenliefhebbers allerlei diertjes en paarden.


En dan nog letterstickers om kaarten te versieren. Dit merk maakt al heel wat jaren speelgoed met leuke prints en kleuren en allemaal van hoge kwaliteit. Echt spectaculair zijn de gezichtsstickers van Djeco. Eenvoudig aan te brengen en met een grandioos effect.


Altijd het nieuwste speeldgoed.

Stoer of juist meisjesachtig? Dresses, Shirts, Jackets, Trainers and more. Discover the latest new season collections from the best kids brands. Het is Sale bij de Bijenkorf!


Groot feest met deze grote stickers van het Franse speelgoedmerk DJECO. Ieder kind is gek op deze 1stickers , om lekker te plakken en mee te knutselen. Djeco Spelletjes online bestellen. De stickers met een tuin thema zijn geillustreerd door Kiyomi Saito.


De overbodige delen zijn al verwijder je kindje hoeft de stickers alleen nog maar op te plakken. In dit notitieboekje met een grappige vos op de voorkant zitten 1stickers om je boekje mee te versieren. Versier het met de stickers ! Mooi te combineren met alle andere artikelen uit de Paper Lovers Collectie van Djeco. Een vrolijke set met stickers speciaal voor meisjes van het merk Djeco.


DJECO speelgoe puzzels en spelletjes. Feeën, prinsessen, diertjes, mode, bloemen. Het ziet er niet alleen heel erg mooi uit maar is educatief verantwoord en stimuleert de creativiteit.

Product in cadeauverpakking (gratis). Geef bij opmerkingen aan of het voor verjaardag, sint of kerst is! Voor alle dino fans, coole stickers van het Franse merk DJECO.


De set bevat stickervellen van 21. Een leuk brievenbuscadeautje uit de Design by collectie, een lijn voor kinderen die houden van knutselen en creatief bezig zijn. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed variërend van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes, goochelen, rollenspellen, houten speelgoe knutsels, stickers tot buitenspeelgoed. Leuke stickers en veel knutselspullen om heerlijk mee bezig te zijn. Allemaal leuke prijzen voor een kadootje.


En natuurlijk kunnen we het ook opsturen voor Zomaar een Verjaardag of een Zieke. Het gewicht bepaald de bezorgkosten. Enter your secret code : OK.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts