woensdag 23 november 2016

Kleine jongenskamer

Voor de laagste prijs op Beslist. Een kleine kinderkamer inrichten doe je zo. Bijna niemand heeft een balzaal als kinderkamer. Het zijn toch vaak één van de kleinste kamertjes van het huis.


Als je weet hoe je de ruimte moet benutten, kan je een hele gezellige en knusse kleine kinderkamer inrichten. Kleine kinderkamer inrichten tip 4: Licht en kleur.

Natuurlijk licht en frisse en lichte kleuren zijn belangrijk in een kleine kinderkamer. Lichte kleuren laten de kinderkamer ruimer lijken en reflecteren het natuurlijk licht dat naar binnenvalt. Product informatie kleine jongenskamer. De vloer is een laminaat vloer van VT wonen (Karwei) in de kleur olijf.


De gordijnen zijn gemaakt van dikke jeans stof gekocht bij een stoffen winkel in Den haag. De letterbak komt van Marktplaats. Het bureau, het houten wandkastje met deurtjes en het witte metalen kastje kocht ik bij de Kringloop. Zo maak je van een kleine kinderkamer de gezelligste kamer in huis!


Soms is de kinderkamer kleiner dan je zou willen of zou je er graag meer meubels in kwijt kunnen.

Hoe richt je een kleine kinderkamer in, zónder dat ie propvol staat en rommelig wordt? Ruimtebesparende meubels Bedenk uiteraard altijd eerst welke meubels je écht nodig hebt. Hieronder enkele gave jongenskamer voorbeelden, tips en inspiraties.


Kleine én grote jongens zijn er vaak helemaal weg van, treinen! Ook een kleine jongenskamer kun je prima inrichten volgens dit thema, want je hebt helemaal niet zo veel nodig om het nautische thema goed door te voeren. Ben jij benieuwd wat de top 1van meest bijzonder kindernamen is? Wij hebben ze voor je verzameld. Wil jij nu weten of jouw hele stoere jongenskamer in de aanbieding is?


Heb je een kleine slaapkamer, dan kun je dit realiseren door hoge gordijnen vanaf het plafond voor het bed langs te laten hangen. Zo krijg je een romantische sfeer, het ziet er goed uit en als je de kleuren licht houdt lijkt de slaapkamer groter en breder. Vanwege de langere levertijd voor bestellingen die tijdens deze feestdagen periode worden geplaatst korting op je bestelling met kortingscode: KERSTVAKANTIE.


Naast verf of behang, zijn ook muurstickers een snelle tool om een jongenskamer een stoer sausje te geven. Orginele muurstickers kun je bestellen via vtwonen. De jonge eigenaar van de kamer op de foto is dol op torenhoge gebouwen en zijn flitsende auto’s. Ideeën opdoen voor de jongenskamer ? Stoere Jongenskamer maken voor je Kleine Man?


Bekijk het bord Inrichting jongenskamer jaar van saskiarenders op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Tienerkamer, Slaapkamer jongens en Tiener. Zodra die kleine kerel van jou zijn babyfase ontgroeid is, is het natuurlijk tijd voor een stoere jongenskamer.

Hier vindt u 1tips, inspiratie en decoratie ideeen voor de inrichting van de kinderkamer en babykamer: posters, muurstickers, behang, kinderlampen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een thema voor een stoere jongenskamer. Wat dacht je van een piraten, superhelden of jungle thema? Of voor de jongens die al niet zo klein meer zijn: een New York of Londen thema. Er zijn een paar stelregels die je helpen om de perfecte stoere jongenskamer in te richten.


Schilderijen vol fantasie en inspiratie. Een stoere jongenskamer moet inspireren en uitdagend zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan kleine kleurrijke schilderijen.


Wij geven je inspiratie en ideeën voor het inrichten van een stoere en hippe jongenskamer die zowel praktisch als mooi is. Kleur ideeën jongenskamer. Het is helemaal niet lastig om een paar originele kleur ideeën voor een jongenskamer te.


Gelukkig kun je tegenwoordig bij de keuze van een lamp voor een jongenskamer heel veel kanten uit, zowel qua aanbod van verschillende typen lampen als qua prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts