maandag 21 november 2016

Folie verwijderen van keukendeurtjes

Bekijk de nieuwe collectie van Vans online bij de Bijenkorf. Profiteer van onze kortingsacties of extra korting bij meerdere meters. Zoek naar keukenkastjes verf op de nieuwe KensaQ. Shop bij de grootste online sportwinkel van Nederland.


Dé webshop voor topmerken. Korting op Vans Collectie.

Om te slag te pakken te krijgen gestart met het kleinste paneel om te weten te komen hoe heet de verfafbrander ingesteld kan worden. We zorgen ervoor dat de keukenkastjes en keukendeurtjes over gespoten worden. En tenslotte plaatsen van de fronten weer keurig in uw keuken. Vraag een offerte aan via ons aanvraagformulier! Maak gebruik van het formulier om afbeeldingen te sturen van uw complete keuken en vermeld duidelijk de afmetingen.


De deurtjes hebben we jaar geleden op maat laten maken maar nu gaat de folie scheuren. Een paar deurtjes zijn al geplakt met meubellijm. Nieuwe deurtjes zijn erg prijzig dus we willen ze graag zelf verven.


Bij het fabriceren van keukens worden de deurtjes en ladenfronten vaak niet gespoten, maar bedekt met een gladde folie.

Bij een kennis van mij merkte ik dat de folie op de kantjes loslaat (jaar na plaatsen). Onlangs zag ik dat dit zelfde probleem (met een ander merk keuken) zich ook bij mij voordoet. Dan vertellen onze medewerkers u graag wat de mogelijkheden zijn om het uiterlijk van uw keuken een oppepper te geven. We hebben een eigen klussen team om de keukendeurtjes te demonteren en na het spuiten worden de deurtjes weer gemonteerd en afgesteld. Met behulp van de configurator stelt u deze zelf samen.


Wij leveren ook keukendeurtjes met nieuwe folie. Wij komen de keukendeurtjes demonteren bij u thuis. U kunt zelf de kleur van de keukendeurtjes bepalen.


In verband met het loslaten van de folie , de keukendeurtjes , kopse kanten van de laden etc in een andere en frisse kleur laten spuiten. Onze keuken ziet er weer als nieuw uit. Ook het demonteren en monteren van de deurtjes werd op een professionele manier uitgevoerd. Pluspunten: Een geruststelling voor potentiele klanten…. Daar waar de folie lost laat met een lijmpistool de lijm er onder doen,daarna met een lijmklem en een plankje dat vrij stevig is en niet doorbuigt het plankje er stevig op draaien zodat de lijm verdeeldt wordt.


Ook de andere kant de lijmklem voorzien van een plankje om besvhadeging van hey kastje te voor komen. Goed laten drogen daarna de lijm verwijderen wat er uitgeduwd is. Trendy schoenen tegen superprijzen.


De laatste lifestyletrends. Voor jouw nieuwe paar stappers hoef je de deur niet uit! Klik en shop eenvoudig bij OTTO!

Een voorkomend probleem bij keukens is dat de FOLIE loslaat. Folie van uw keukendeurtjes laat los. Wij hebben ons gespecialiseerd in het verwijderen van deze folie zonder de MDF panelen te beschadigen om daarna de delen in speciale grondverf te spuiten en na schuren weer in een mooie nieuwe kleur te spuiten. Dit betreft negen van de tien keer een keuken van jaar en ouder.


Alle beslissingen nemen we met de kennis die we op dat moment tot onze beschikking hebben, en dat heeft de keukenindustrie destijds ook zo gedaan. Kom naar Van Veen Spuiterij en wij lossen uw probleem met de loszittende folie op! We ontdoen uw keuken van de folie , verwijderen de lijmresten en bouwen het opnieuw op met 2K polyurethaan lakken van Sikkens. Dit is de hardste laksoort in de keukenindustrie. Voordelen: U heeft geen nieuwe keuken nodig!


De keukendeurtjes folie laat soms los of laat scheuren zien, dus heb je vaak de vraag: kies je nu voor een gelakt deurtje of kunststof folie. Wat is nu beter en goedkoper? De voordelen van kunststof is makkelijker schoonmaken en lagere kosten maar folie laat wel los. Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit.


Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen. Ja, ik ontvang ook graag de wekelijkse nieuwsbrief van VIVAMama, met de leukste artikelen voor VIVA-moeders met kinderen van 0-jaar. Ik heb hetzelfde probleem met mijn keukendeurtjes. Mijn keuken is wel jaar ou maar dit mag gewoon nooit gebeuren.


Het is het folie van de deur van de koelkast en de apothekerskast. Deze zijn niet in de buurt van warmtebronnen. Uw keuken een compleet nieuwe uitstraling? De specialisten van Keukenfolie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts