woensdag 16 november 2016

Behang hertjes

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Bestel jouw favoriete kleur eenvoudig online. Dé KEK Amsterdam webshop van NL. Gratis lijm en verzending.

Op zoen naar behang met hartjes voor de meisjeskamer? Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan. Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen.


Een levendig patroonbehang wat eenvoudig aan te brengen is en waar je jarenlang van kunt genieten in de babykamer of kinderkamer. Verkrijgbaar in twee afmetingen. Tip: combineer twee of meerdere patronen in een kamer voor een extra speels effect.


Standaard leveren wij behang met rondom 5cm marge.

Het overige materiaal is eenvoudig met een scherp mes weg te snijden. Behang Bos met hertjes groen blauw. Op het behang staan herten, vogels, zwijntjes, een das, eekhoorns en allerlei blaadjes en noten. Dit behang staat prachtig in de babykamer of kinderkamer, maar kan natuurlijk ook in je eigen slaapkamer, de studeerkamer. Voor een mooie stoere monochrome kinderkamer ben je hier op het juiste adres.


Het maakt niet uit voor welke kamer u nieuw behang nodig heeft. Hartjes behang is behang dat iedere kamer een nieuwe uitstraling geeft. Het behang is verkrijgbaar van diverse behangmerken in diverse printen die u op deze pagina kunt vinden. Mocht u hulp nodig hebben dan staat ons team uiteraard voor u klaar.


Ontdek het aanbod van Hartjes nu online bij van den Assem. De gróótste behang beleving in de Benelux. Maatwerk behang voor elke wand. Op onze website vindt u wel duizenden behang dessins. Wilt u de gehele collectie zien kom dan naar onze grote showroom.


Gegarandeerd de laagste prijs!

Harten op behang zijn lief, schattig, aardig en heel gezellig. Welk meisje wil er nu geen hartjes ! Ze zijn er in felle kleuren, subtiele pasteltinten in het groot of juist heel klein en verkrijgbaar zowel in randen als in rollen behang. Op welk hartjes behang wordt jij verliefd! Bruin, groen, oranjepatroon natuurmateriaal papierformaat 0. Wil jij een mooie, opvallende wand waarop veel te zien is, maar die toch rustig oogt?


Kies dan voor dit groene behang met hertjes en andere bosdieren! Dit behang doet het heel goed in de babykamer of kinderkamer, maar denk ook eens aan je eigen slaapkamer, de studeerkamer of bijvoorbeeld je hal! Voor de meisjes hertjes babykamer is het leuk om roze met rood te combineren. Stippen in wit passen hier ook leuk bij.


Kies voor een rustige kamer met de hoofdkleur wit voor meubels en muren. Ook is het harstikke leuk om muur in rood met witte stippen behang te bekleden. Zo krijgt de bambi babykamer direct een duidelijk thema mee. Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn.


Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts