dinsdag 22 november 2016

Tuinbeeld op sokkel

Alle tuinbeelden vind je op beslist. Bestel snel jouw tuindecoratie. Altijd de beste deal voor jou. Het grootste online winkelcentrum. Meerdere aanbieders online.

Sokkels En Zuilen Voor Uw Planten. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach.


U krijgt direct een bevestiging. Het monteren van een tuinbeeld op een sokkel. Met een plat plateau aan de bovenkant om het betonnen tuinbeeld op te plaatsen.


Ondanks dat sokkels qua ontwerp vorm vaak redelijk gelijk zijn, zijn er toch ontzettend veel opties om uit te kiezen.

Wanneer je op zoek bent naar een mooi tuinbeeld voor je terras of tuin, dan ben je hier op het goede adres. Van grote tuinbeelden en statige sokkels tot drijvende ornamenten voor in de vijver, Frank heeft het allemaal. Hier vind je een uitgebreid assortiment van allerlei verschillende soorten tuinbeelden en sokkels. Bevestiging van een tuinbeeld op een sokkel kun je het beste doen met siliconenkit.


Je dient dan natuurlijk wel zeker te weten dat je het beeld nooit meer van de sokkel af wilt halen. Misschien heb je ook wel eens gehoord van de methode waarbij er een pin op de sokkel wordt geplaatst en een gat in het tuinbeeld wordt geboord. Deze tuin sokkel staat prachtig in combinatie met een tuinbeeld , vaas of bloembak!


De sokkel staat prachtig nabij een vijver, met een tuinbeeld welke overzicht houdt over de vissen. Maar ook aan beide zijden van je oprit zal deze sokkel prima tot zijn recht komen. Maria beeld op sokkel , tuinbeeld massief gegoten steen, prachtig vormgegeven zwaar beeld maria beeld op sokkel , massief en zwaar d. Breng dan eerst, bij een droog beeld of sokkel , zwarte Oost-Indische of Chinese inkt op.


Eventueel enkele malen herhalen. Laat dit goed drogen en breng dan hierna de zwarte wax op. Wij hebben in ons assortiment diverse stenen sokkels en zuilen van natuursteen, zoals granieten sokkels , hardsteen sokkels , marmeren sokkels en basalt sokkels , maar ook betonnen sokkels zijn mogelijk. Stenen sokkels voor beelden op maat bestellen.


Bronzen Beelden Winkel kan ook een sokkel op maat voor uw beeld verzorgen.

In principe zijn alle combinaties mogelijk, maar om de keuze eenvoudiger te maken hebben we een aantal populaire sets samengestel zoals deze tuinvaas op sokkel. De meeste bronzen tuinbeelden zijn voorzien van een gaatje aan de onderkant zodat deze gemakkelijk met een schroefdraad en moer gemonteerd kan worden op de sokkel. Als het tuinbeeld niet voorzien is van een gaatje, dan kunnen wij u ook sterk verlijmende kit leveren waarmee u het beeld voor buiten in de tuin muurvast kunt zetten. Shop direct online op beslist. Op afspraak kunt u bij ons terecht om de beelden en sokkels te bekijken en eventueel direct mee te nemen.


Wij verkopen terrazzo tuinbeelden met bijpassende sokkels. U kunt bij ons met PIN betalen. Met veel zorg en aandacht geproduceerd en ambachtelijk met de hand afgewerkt. Om uw tuinbeeld of Boeddhabeeld nog extra uitstraling te geven is het mogelijk om het beeld op een sokkel te plaaten.


Zo hebben we de grijze en zwarte sokkel. Tuinbeelden op een sokkel. De grijze kleur sokkel is dezelfde kleur als de grijze kleur van de tuinbeelden. Deze prachtige sokkel is gemaakt van brons.


Het heeft een unieke uitstraling en is bekleed met mooie versieringen. Op deze sokkel kunnen verschillende mooie beelden staan. Leuk idee om een mooi beeld op te zetten?


Dan is dit de juiste aanwinst. Door zijn robuuste uitstraling is de sokkel uniek. Zoekt u een mooi tuinbeeld voor langs de waterkant, op een sokkel of een drijvende versiering voor in de vijver? Wij hebben een uitgebreid assortiment tuinbeelden voor u bij elkaar gezocht! Dieren, mensen of abstracte figuren, in allerlei stijlen, gemaakt van verschillende materialen.


Wij bieden u een eindeloze keuze in tuinbeelden ! Wie al eens een beeldentuin bezocht heeft, weet hoe adembenemend mooi het kan zijn, als de natuur en kunst een dialoog met elkaar voeren. Ook bij u thuis kunnen tuinbeelden zo’n indrukwekkend effect bereiken. Maak kennis met misschien wel de breedste en grootste aanbieder op het gebied van decoratie, voor binnen en buiten, in Nederland en België.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts