vrijdag 11 november 2016

Wissellijst 30 x 30

Ruim aanbod wissellijsten. Altijd gratis verzending en supersnel geleverd! Uw Product is Altijd op Voorraad! Vierkante 30xfotolijsten zijn soms lastig te vinden.


Gratis verzending, bekijk de site!

Wissellijsten 30x30cm zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en types. Dat kan, want wij leveren ook maatwerk! Bovendien is bij speciale wensen ook maatwerk mogelijk.


Zowel standaard als op maat gemaakte lijsten voor iedere foto, schilderij of spiegel. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Easy kunststof fotolijst is geschikt voor een afbeelding van 50xcm.


Daarom worden onze fotolijsten uitsluitend vervaardigd uit materialen van hoge kwaliteit. Fotolijsten koop je eenvoudig online bij bol.

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Sorteer op: Foto-tabel Lijst. Geef uw poster, kunst of foto extra uitstraling met een wissellijst van 30x30cm.


De wissellijst heeft een moderne uitstraling en een zeer slank 9mm profiel. Deze wissellijsten worden standaard geleverd met helder glas. Geleverd inclusief ophanghangmateriaal en zowel staand als liggend te gebruiken.


Hier vindt u al onze lijsten met de afmetingen 30x4 perfect om uw posters mee in te lijsten. Wij bieden wissellijsten met deze specifieke afmetingen aan in verschillende kleuren en materialen. Ga op zoek naar de lijsten die u het mooiste vindt en creëer een trendy fotowand door diverse uitvoeringen van onze lijsten met elkaar te combineren! De grootste lijsten webwinkel van Europa. Wij leveren ook randloze wissellijsten van DFC, (klik hier voor meer info) in maat 15x15cm tot 30x40cm kunnen DFC randloze wissellijsten opgehangen worden aan een uitsparing in deze metalen clips.


Vanaf de maat 30x40cm voorzien van extra ophanghaken , prijzen excl. Doe inspiratie op en bestel direct. Bestel nú snel uw Lijsten. Aluminium Lijsten 30xv.


Makkelijk bestellen Snelle levering Evt.

Bij IKEA vind je stijlvolle en moderne lijsten voor aan de muur. Omring je mooiste foto’s en posters met een mooie lijst en maak je huis persoonlijker. Een ruim assortiment van verschillende materialen, stijlen en profielbreedte, dat vind je hier. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


U besteld snel, eenvoudig, voordelig, online al uw fotolijsten en wissellijsten op. Er zijn tienduizenden producten beschikbaar in het online assortiment, waarvan de meeste uit voorraad leverbaar zijn. De levertijd van je product hangt af van de beschikbaarheid van het product in de productvoorraad.


De fotolijst heeft een smal strak lijstprofiel en is uitgevoerd in een zwart glanzende kleur wat voor een moderne uitstraling zorgt. Voor 21:bestel is morgen. Grote fotolijsten op maat gemaakt voor u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts