donderdag 24 november 2016

Elitis behang natives

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Dé Ferm Living webshop van NL. Of bezoek één van onze winkels.


Hierdoor is het behang aaibaar, het is zo zacht dat u het liefst uw muren wil knuffelen.

ELITIS Natives Behang Papier Collectie. Een prachtige nieuwe collectie van vacht behang in nieuwe kleuren en nieuwe structuren, uitgevoerd in vinyl. En daarmee dé aanvulling op de collecties Loup en Movida. De Natives behang collectie van Elitis brengt een inheemse ode aan de natuur. Een verzameling van patchwork huiden.


Een geweldige techniek maakt dat het mogelijk is dat het behang voorzien lijkt van uiterst subtiele opstaande dierlijke haren. Zebra, koe en paarden huiden in natuurlijke en strakke kleuren. Door de vinyl toplaag kan dit extra sterke behang tegen een stootje!

Het merk is vooral bekend voor zijn behang en muurdecoratie, maar tegelijk is het veel meer dan dat. Elitis heeft bijvoorbeeld ook stoffen en tapijten in zijn collecties. Elitis behang is al dertig jaar een begrip in de interieurwereld. Kom dan naar de grootste behangbeving in de Benelux. A collection of patchwork hides which are larger than life.


Elitis Natives Movida HPC behang bekijken in onze Showroom. An amazing print with raised animal hair. Colt, zebra, cow and tattooed skins in sleek shades. In onze behangwinkel Amsterdam de ruimste collectie van dit exclusieve Franse behangmerk. Met behang Elitis creëert u binnen een handomdraai een luxe uitstraling in uw huis.


Wilt u de behang collectie Natives Movida HPC van het merk Elitis in het echt zien ? Lees hier alle actievoorwaarden. Buningh heeft voor jou de leukste artikelen geselecteerd voor een top interieur. Producten direct uit voorraad te bestellen. Fantastische behang mural KIMONO van Elitis France, collectie Domino.


De standaard afmeting kan verbreedt worden met aanvullende banen in de achtergrond kleur (baan van 1x 3cm).

Delivery time around week. Het Franse Elitis is wereldwijd bekend geworden door de spectaculaire collectie Natives en Indomptée. Hiermee kreeg het begrip behang een hele nieuwe betekenis.


Onlangs vierde Elitis haar 30-jarige bestaan. Wallpaper with mineral, vegetable, animal or textile effects. Nú op voorraad dus snelle levering! The Frozen Fountain Furniture. Kandy is heel bijzonder behang.


Met de lichte streepstructuur – die beter voelbaar dan zichtbaar is – wordt een mooie mistbank vertolkt. Dit rustgevende patroon is beschikbaar in talloze kleuren. Natives maakt een groot onderdeel uit van het hele Élitis assortiment.


De Natives is een behang met een dierenhui een hoogstandje van Elitis , de eerste keer dat wij dit behang onder ogen kregen konden we niet geloven dat het behang was. Op zoek naar exclusief design behang van Élitis ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts