woensdag 30 november 2016

Bloomingville theepot

Kies uit producten vanaf € 245. Het geheim van een succesvolle kok? Heb je wat hulp nodig in de keuken? Deze keukenvriendjes helpen je. De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf.

Bent U Op Zoek Naar Een Theepot? Bekijk Direct Ons Aanbod Online! Moderne vormgeving Je thee smaak nog lekkerder wanneer het wordt ingeschonken vanuit een modern vormgegeven theepot. Met zijn grijze, natuurlijke kleur is het een echte blikvanger op tafel. Het mat zwarte servies heeft stijlvolle, gestreepte details waardoor het je tafel een unieke uitstraling geeft.


Zo wordt tafelen nog leuker! Na gebruik maak je het makkelijk schoon met een sopje.

Bloomingville Theepotten koop je eenvoudig online bij bol. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Met een inhoud van liter heb je genoeg thee voor ongeveer vijf kopjes. Dit servies voelt natuurlijk aan en. Bovendien creëert het bamboe hengsel. Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen. Koop nu en verfraaien van uw huis! De pot is vaatwasser- en magnetronbestendig, het deksel echter niet. Dit unieke design in off white met bruin is een mooie verschijning op tafel.


Gebruik deze theepot in combinatie met de overige items uit de Joëlle serie.

Het is een heel schattig theepotje , voor kopjes dus ook ideaal voor tea for one. Het hengsel is afneembaar en dat maakt de pot gemakkelijk te reinigen. Lekker alleen van genieten.


Gratis bezorging vanaf 20. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vergelijk bloomingville theepotten. Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending.


Je ziet dit terugkomen in het patroon en het kleurgebruik. Met deze theepot zet je een lekker bakje thee in stijl. De keramieken theepot heeft een bont patroon van grijze stippen en een vrolijke roze knop op de deksel. Een glanzende geglazuurde grote theepot in het blauw, waar extra veel thee in kan trekken.


Zeker tijdens feestjes of bij bezoek kan het snel gaan met de thee in een theepot. Doordat een grote theepot vaak dubbelwandig is, hoef je niet bang te zijn dat de thee te snel afkoelt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts