woensdag 23 november 2016

Bamboe rolgordijn 180 breed

Bamboe rolgordijn 180 breed

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Goedkoper Dan In De Winkel. Bestel Nu Een Gratis Kleurstaal!


Ons prachtige assortiment bamboe rolgordijnen zijn gemaakt van echte bamboe en van de allerhoogste kwaliteit. Deze stevige rolgordijnen bieden een prachtige, natuurlijke uitstraling waarmee ze voor enorm veel sfeer zorgen. U kunt de bamboe gordijnen met vrijwel alles combineren. Je kunt het gordijn gemakkelijk omhoog en naar beneden doen met behulp van het koord. Het gordijn is eenvoudig op te hangen in het venster met behulp van de bijgeleverde bevestigingsmaterialen.


Het rolgordijn is gemaakt van naturelkleurige bamboe. Dit bamboe rolgordijn is ontworpen om privacy te geven terwijl er nog licht binnen komt. Het bamboe rolgordijn in naturel kleur past bij verschillende interieurstijlen. De bamboelatjes worden bij elkaar gehouden door geweven koorden, en laten licht door op een schilderachtige manier.


De verduisterende stof maakt het gordijn bij uitstek geschikt voor. Onze bamboe rolgordijnen zijn gemaakt van echt bamboe. Dit geeft de rolgordijnen een prachtige natuurlijke uitstraling.


De lichtdoorlatendheid en de natuurlijke kleuren creëren veel sfeer waardoor ze geschikt zijn voor elk interieur. Door deze techniek krijgen onze bamboe rolgordijnen een unieke tropische uitstraling waarbij de natuurlijke buitenlaag en de ringen van de bamboestam nog duideli. Je bamboe rolgordijn bestel je veilig en snel in onze webshop! Reserveer je artikelen dan direct online en haal de producten af bij jouw HORNBACH vestiging.


Het is ook mogelijk om je artikelen online te bestellen via de webshop en thuis te laten bezorgen. Bij IKEA vind je rolgordijnen , vouwgordijnen en plisségordijnen in verschillende kleuren en stijlen. Er is dus altijd een rolgordijn dat past bij jouw interieur.


JYSK heeft een ruim assortiment rolgordijnen in diverse soorten en maten. Als je een rolgordijn specifiek voor een slaapkamer zoekt, is het aan te raden om voor een verduisterend rolgordijn te kiezen. Hiermee houd je het zonlicht tegen en kun je beter slapen. Daarnaast zorgt dit type gordijn er ook voor dat je slaapkamer minder snel warm wordt. Rolgordijnen Bamboe kopen?


Bamboe rolgordijn 180 breed

Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Biotics Bamboe 1capsules voor 21. Dit komt omdat het boven- en het onderprofiel even breed zijn als de bamboescheuten zelf. De bestelhoogte is de hoogte van het rolgordijn wanneer deze volledig uitgerold is.


De breedte van het bamboe rolgordijn is gemakkelijk in te korten met behulp van een schaar en een houtzaag. Kwantum, daar woon je beter van! Wil je een rolgordijn kopen?


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts