donderdag 24 november 2016

Raamfolie isolatie

Raamfolie isolatie

Voorkom energieverlies en bespaar direct geld. Bestel het nu gemakkelijk online! Een decoratieve manier om binnen of buiten je bedrijf te promoten. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit producten vanaf € 299.


Raamfolie isolatie

Waar is de raamfolie te koop? Vandaag de dag zijn de meeste woningen in meer of mindere mate voorzien van isolatie. Vaak is er isolatie aangebracht tussen de binnen en buitenmuren.


Op deze manier wordt er al veel kou in huis voorkomen. Bij oudere woningen spelen er nog andere factoren mee. Op onze folie wordt tot wel jaar garantie gegeven, maar ook na deze periode blijft de raamfolie nog jaren effectief. Op normale reiniging na, is onderhoud niet nodig.


De raamfolie gebruikt geen energie, maar houdt deze binnen. Met als resultaat dat het in de winter makkelijker en langer warm blijft. EnerSaver is COneutraal! Isolerende raamfolie is bedoelt om de warmte in de winter binnen te houden.


Net zoals dubbelglas dat doet. Van enkel glas maak je als het ware dubbel glas, En dubbel glas krik je bijna op tot HR-glas. Zo houd je de warmte beter in huis en verbruik je minder gas.


De folie wordt aan de binnenkant op het glas geplakt. We gebruiken functionele en analytische (geanonimiseerd) cookies zodat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je de website blijft gebruiken gaan we ervan uit. De Penjerex raamfolie die Nozon levert combineert deze drie eisen perfect.


Met de warmtewering die kan oplopen tot wel van de zonnewarmte bespaart u aanzienlijk op airconditioning. Door de thermische isolatie van de folie blijft in de winter tot van de warmte binnen en dat merk je aan je stookkosten. Innovatie: raamfolie die enkel glas isoleert als dubbel glas ReVisi kan u, samen met de folies van 3M, een perfecte oplossing geven op het gebied van warmtewering, veiligheid en isolering. Al meer dan jaar is 3M (de uitvindster van zonwerende folies) pionier op het gebied van energiebeheersing en toonaangevend in precisiecoating technologie. Hoe beter een huis geïsoleerd is, hoe meer je kunt besparen.


Raamfolie isolatie

Goede isolatie zorgt ervoor dat zowel de warme als de koude lucht beter behouden kan blijven. Je zou bijvoorbeeld je huis kunnen isoleren door middel van dubbel glas of raamfolie isolatie. Met het gebruik van isolatiefolie zorg je ervoor dat je huis warm blijft en voorkom je dat het meeste van de warmte energie ontsnapt.


Qua isolatie lijkt het wel te werken, maar echt heel mooi is het niet. Je ziet sowieso de plakrand aan de buitenrand van het raam, maar ook laat het een waas achter. Het raam is daardoor niet meer zo helder als zonder folie.


Daarnaast is het haast onmogelijk om hem helemaal goed aan te brengen. Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Raamfolie tegen de beste prijzen vind je op beslist.


Door gebruik te maken van onze Isolatie raamfolie zorgt u ervoor dat de warmte in de winter binnen blijft en de warmte in de zomer buiten blijft. Door uw kantoorramen van isolatie raamfolie te voorzien kunt u het energieverbruik tot reduceren! Natuurlijk kan het voor deze prijs niet tippen aan écht dubbelglas, maar het bespaart je dan ook een paar duizend euro op de aanschafprijs. Ik ga in mijn woonkamer zeker nog een raam op deze manier isoleren! Het beste is als de afmetingen minimaal mm korter zijn dan je raam, er moet nog enige ruimte tussen folie en kozijn over blijven.


Zo kan u de Isolatie waarde ook wel K waarde genoemd verbeteren. Het enige wat u hoeft te doen is het raam opmeten (het glasgedeelte). Bekijk hiervoor onze montage video. Met deze isolatiefolies bieden wij een hoog isolatie rendement tegen een aantrekkelijke prijs. Er blijven wat plooien in zitten.


De oplossing voor isoleren, zeker als u dit zelf wilt gaan doen, is het gebruik van isolatiefolie. Op WindowDeco kunt u makkelijk en snel uw eigen unieke exclusieve raamfolie (glasfolie) ontwerpen en kopen met behulp van onze online ontwerper.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts