donderdag 10 november 2016

Fotolijst plexiglas magneet

Plexiglas platen tot mm dikte. Gratis op maat gezaagde platen. De bestelling wordt stevig ingepakt en snel bezorgd. Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195!

Diverse soorten en maten fotolijstjes v. Fotolijsten tot - voordeel! Deze fotolijst is van een zeer hoge en professionele kwaliteit. Het wisselen van een foto is erg eenvoudig en binnen enkele seconden gedaan. Staand of liggend formaat - het stabiele magnetische lijstje staat stevig op zijn brede, gepolijste zijkanten.


Dat is handig: deze zwarte fotolijst bestaat uit twee houten lijsten met magneten ertussen, waardoor je de foto er makkelijk tussen kunt plaatsen. Je kunt de fotolijst neerzetten of eenvoudig ophangen. Ons glanzende Acryl Luxe laat de kleuren in uw foto stralen en creëert optische diepte.

Op eenvoudige wijze kunt u uw eigen foto monteren in ons Acryl Luxe systeem en u heeft meteen een zeer fraaie staande fotolijst. Hongkong en canada, die respectievelijk , en voorzien van plexiglas magneet fotolijst. De oplossing hiervoor zou zijn, het glas in een oude fotolijst vervangen door plexiglas.


Of een nieuwe fotoframe maken, bestaande alleen uit plexiglas. Modern, klein fotolijstje met aan de achterzijde een magneet waardoor dit lijstje gemakkelijk te bevestigen is op een metalen ondergrond. Standaard leveren we lichtblauw.


De overige kleuren zijn =OP. Vind de beste selectie magneet fotolijst fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit magneet fotolijst voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Deze Optic fotolijst met opbergruimte staat niet alleen gezellig op tafel als fotolijst , Acryl lijst 4. In verschillende diktes kleuren leverbaar. Bestel nu een gratis sample voor uw project. Houd de aandacht vast met unieke magneten.


Specialistisch advies nodig? De foto wordt tussen twee acrylplaatjes geklemd en krijgt zo een originele toets. Vanaf Login in voor de prijs.


Het is namelijk wel fijn als jouw favoriete foto in de fotolijst past. Een traditionele foto heeft een standaard formaat van 10xcm.

Wil je zeker weten of je foto in de lijst past, dan is het opmeten van je foto de handigste methode. Bevat verschillende fotolijstjes. Klantendienst in talen Meer dan milj. Dan is deze acryl Deknudt fotolijst iets voor jou. De fotolijst bestaat uit twee acrylaat delen die door middel van magneten tegen elkaar blijven zitten.


Het enige dat je hoeft te doen is jouw foto tussen deze twee delen plaatsen. Heeft u in het verleden Mascagni plexi glas fotolijsten gekocht? Het is in dat geval belangrijk dat u de fotomaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts