maandag 21 november 2016

Grote vingerplant

Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. De grote ronde bladeren met gaten erin zijn het unieke kenmerk van de Monstera. Het is een tropische, grote klimmer met een simpele gebruiksaanwijzing.


Fijn als je niet zulke groene vingers hebt!

Hij kan goed op een wat donkere plek staan en heeft niet al te veel water nodig. Fatsia japonica ( vingerplant ) is een fraaie kamerplant met grote bladeren. Hoe moet je fatsia’s verzorgen, waar kun je ze kopen en waar moet je dan op letten? Maar in de nazomer kan de Fatsia ook mooi bloeien met witte bloemen in bolletjes. De Fatsia wordt ook als kamerplant worden gehouden.


Hij verdraagt vorst enigszins, maar in pot wij adviseren de Fatsia op een koele vorstvrije plek te overwinteren. Grote kamerplanten webshop. Daarom zijn grote huiskamerplanten voordelig online bij ons te bestellen.

Geen voorraad betekent ook dat alle grote kamerplanten vers van de kweker komen. Wij garanderen dat je de mooiste binnenplant thuis zult ontvangen. Vooral dicht tegen een muur geplant komen ze goed tot hun recht. De bloemkleur is cremewit en de bloeitijd is van ca. De volwassen hoogte van deze grote heester is ca.


Verdraagt een temperatuur tot -gr. Deze kamerplant heeft een exotische uitstraling door zijn massieve bladeren. In de volle grond in de tuin kan hij tot zes meter doorgroeien. De plant heeft een exotische uitstraling vanwege het mooie, glanzende grote blad. De grote , donkergroene bladeren hebben acht lobben, en daaraan dankt de plant zijn naa'Fatsi' is een oude Japanse benaming voor acht.


Een grote kamerplant kan dienen als stralend middelpunt in je woonkamer. Zoek je een plant die groot wordt en makkelijk is in onderhoud? Of zoek je een grote plant met weelderige bloemen.


Een klimmende plant of een plant met een flinke stam? Vingerplant kan binnen als kamerplant gehouden worden. De bladeren bevinden zich dicht bij elkaar en ze groeien rechtstreeks op de stam.


Afhankelijk van de herkomst kunnen de vlekken van de aangeboden planten wel nogal eens verschillen: sommige cultivars hebben gele randen, andere meer gele vlekken in het bladoppervlak.

In Europa wordt de vingerplant vooral als kamerplant of kuipplant gehouden, maar is op een beschutte plek in Nederland winterhard en kan dan 3-m hoog worden. Hij kan enigszins vorst verdragen, maar mocht het strenger dan graden gaan vriezen is het aan te raden om hem te beschermen. In deze grote , antraciete plantenbak komt hij goed tot zijn recht.


Heb er thuis drie in de woonkamer staan. Een mooie naam voor een dochter (zo bijzonder vind ik deze plant). Met de fatsia japonica, beter bekend als de vingerplant , haal je een opvallende verschijning je tuin in. De grote handvormige bladeren zijn een decoratief aspect aan deze plant. In oktober en november bloeit de vingerplant met ronde, witte bloemen.


In een kuip kan deze indrukwekkende plant een hoogte van meter bereiken. Best op een beschutte plaats zetten anders best steunen en vastbinden aan een bamboestok zodat de stengel niet kan breken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts