woensdag 30 november 2016

Behang grafisch

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Grafisch behang - Abstract behang. Heel veel grafisch behang online verkrijgbaar bij Behangexpert.


En je vindt grafische prints tegenwoordig op allerlei woonproducten.

Er zijn genoeg mogelijkheden, kleurencombinaties voor elk interieur en elke woonstijl. U kunt kiezen uit verschillende behangsoorten zoals: papierbehang, vliesbehang en vinylbehang. In diverse prijsklassen dus voor ieder budget iets leuks te vinden. Het geeft een look die afhankelijk van de grootte van het patroon, de drukte van het ritme en de kleur juist heel strak maar ook subtiel of verrassend verfijnd uit kan pakken.


Een strak en abstract lijnenspel zorgt voor een levendig effect en met een reliëf creëert het ook nog eens diepte. Zo zijn er kleurrijke grafische prints in contrasterende kleuren en geometrische dessins in een uni kleur. Modern- en grafisch behang.


Strakke lijnen met af en toe een statement!

Behang met grafische motieven verbinden meestal bekende vormen zoals bijvoorbeeld cirkels, driehoeken, kubussen of rechthoeken, met abstrakte creaties en golfbewegingen. Deze vormen herhalen zich, waardoor een constant en kunstvol totaalbeeld ontstaat. In de grafische industrie bestaat een enorme creativiteit als het gaat om het bedrukken van papier.


Waarom dan niet ook de creatief grafisch behang maken? Welke grafische print mag jouw interieur bijzonder maken? Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Er zijn heel veel moderne ontwerpen verkijgbaar als fotobehang. Een compleet overzicht van moderne, abstracte en grafische fotowanden vind je hier bij Behangexpert. Pop-art fotobehang, behang met grafische afbeeldingen in felle kleuren of juist in sepia, vintage behang voor een retro look, behang met teksten of graffiti behang. Met een abstract behang is er volop keuze in decoratieve fotobehangen om je kamer een bijzonder uiterlijk te geven. Het behang is hip, sfeervol, trendy en ambachtelijk geproduceerd.


Laat je inspireren en bestel online! Met het Atlas behang 535-maakt u uw kamer weer als nieuw. Dit duurzame vliesbehang is gemakkelijk in gebruik.


Na het inlijmen van de kale muur (verwijder het oude behang ) kunt u het gemakkelijk aanbrengen.

Altijd de laagste prijs bij Behangkoopjes! Ben je verliefd op de grafische stijl? In dat geval ben je waarschijnlijk een persoon die de details in alledaagse dingen ziet en waardeert, van groot meubilair tot een afwasborstel.


Groot aanbod Behang met Laagste Prijsgarantie. Voor een behang met een grafisch design heb je een beetje lef nodig. Voor een stoer effect ga je bijvoorbeeld voor een zwart wit grafisch behang. En voor een wel heel bijzonder effect mix en match je grafisch behang met een. Vliesbehang is zowel gemakkelijk aan te brengen als te verwijderen, waarbij je geen behangtafel of afstomer nodig heeft.


Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt. Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn. Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts