donderdag 17 november 2016

Muursticker ballet

Groot aanbod goedkope muurstickers. Foutje gemaakt bij het monteren? Dé Sticker Webshop van Nederlan Eigen ontwerp. Kies uit producten vanaf € 140.


Een leuke muursticker van een ballerina met haar balletschoentjes.

Leuk als je een kinderkamer of balletstudio wilt opvrolijken met ballet muurstickers. Als je op zoek bent naar leuke muurstickers voor een kamer in het thema ballet , dan is deze muursticker zeker een leuke wanddecoratie. De ballet muursticker is eenvoudig aan te brengen op een gladde muur of andere gladde ondergrond. Leuk voor thuis maar ook voor de balletstudio. Wacht niet langer en bestel nog vandaag nog één van onze mooie muurstickers.


Je krijgt er zeker geen spijt van. Als je slim bent dan bestel je bij je muurstickers ook een rakel. Een rakel is een hulpmiddel om te zorgen, dat je eventuele luchtbellen kunt wegwrijven maar ook dat je de muursticker goed kunt aanwrijven op de ondergrond.

Decoratieve muursticker van een ballerina die ballet aan het beoefenen is. Heeft de kamer van uw dochter nog wat aankleding nodig? Zorg dan met deze sticker voor meer leven en kleur in de ruimte! Deze muursticker bevat een zwarte ballet danseres.


Naast de danseres kun je nog het woord Dancer plakken. Het teken is 35cm en de totale sticker heeft een formaat van 154cm x 135cm. Geschikt voor gladde oppervlaktes. Past bijvoorbeeld op muren, kasten en spiegels. Hier geven we leuke suggesties over bijvoorbeeld Jip en Janneke muurstickers , hoe je een muursticker het beste kan aanbrengen of kan verwijderen en we helpen je met de zoektocht naar leuke muurversiering.


Want het kan soms best prettig zijn om wat hulp te krijgen bij het kiezen van de kinderkamer muurstickers. MUURSTICKER - BALLET - BALLETJURK GIRL -WANDDECORATIE - KINDERKAMER - BABYKAMER - MEISJE - nr 034. Super muursticker voor de meisjes kamer met een. Hier zie je een mooie ballerina met een klassieke ballet tutu aan!


Muursticker ballet Muursticker om je muur een nieuwe frisse look te geven! Op de sticker zie je het silhouette van een poserende ballerina! In zacht roze, grijs en baby blauw tinten.


Heel mooi met onze andere muurstickers uit de B allerina collectie.

De tekst en de hartjes kun je uiteraard zelf plaatsen waar je maar wilt op de muur. Nostalgische muursticker konijn ballet. Houd je niet van te zoet maar er móet een ballerina komen? Dit konijntje is perfect voor jou. Alle stickers zijn afzonderlijk van elkaar te plakken.


De muurstickers zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit vinyl en daardoor zeer stevig en absoluut kleurvast. In al onze kleuren van onze. Dan is deze muursticker coart ballerina Emma iets voor jou! De muursticker van het merk Coart is gemaakt van zelfklevend velours, waardoor de muursticker een stoere maar ook zachte uitstraling heeft.


Ballerina Muurstickers merken. Plak deze dames in het klein als je wat minder ruimte hebt of plak ze bijna levensgroot op de muur! Kies een donkere kleur voor dat echte schaduw effect! Een collectie muurstickers over dansen.


Decoreer uw woning met muurstickers van tango, ballet , wals of hip hop. Bent u zelf een fanatiek danser of bent u opzoek naar wat meer leven binnen huis?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts