dinsdag 29 november 2016

Canvaslijst

Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49. Deze aanbieding loopt binnenkort af. Uw Product is Altijd op Voorraad! Lijsten in alle kleuren en materialen. De canvasdoek ligt als het ware in de bak, in de lijst.


En een mooie canvaslijst dient natuurlijk als een echte blikvanger!

In deze webwinkel bieden wij bij alle soorten en kleuren baklijsten de mogelijkheid om iedere lengte en breedte van canvas doek in te voeren. Met deze afmeting en maten van uw doek berekenen wij het formaat van de bijpassende baklijsten. Het is momenteel helemaal hip om je foto op canvas met lijst aan de muur te hangen, net zoals een gewone foto. Een baklijst is een lijst om canvas in te plaatsen.


Een canvas baklijst is meestal gemaakt van hout, wat heel mooi staat bij een canvasdoek. Onze baklijsten maken jouw foto op canvas helemaal af. Let op dat dit alleen een lijst betreft.


Er zitten klemmetjes bij en schroefjes maar ik heb geen isee hoe je dit moet bevestigen.

Een canvas met lijst is dus behalve erg mooi, ook gelijk ideaal beschermd. Een canvas- of baklijst is bedoeld om een op canvas afgedrukte foto in te lijsten. Hoe bevestigt u de canvas?


Met de meegeleverde schroefjes wordt de op spieraam opgespannen canvasfoto in het midden van de baklijst gemonteerd. Ruimte om het doek U kunt kiezen voor geen ruimte of voor 1cm ruimte tussen het doek en de lijst. Wij zullen uw bestelling, gegarandeer binnen uur gereed maken en verzenden.


Bekijk meer ideeën over Houtwerk, Schilderijlijst en Hout. De houten canvas lijst is een extra optie en daarom ook niet los te bestellen. Wanneer je jouw favoriete foto op canvas bestelt, kun je dus de baklijst op maat bij bestellen.


De houten baklijst is te bestellen voor verschillende formaten canvasdoeken. De baklijst is gemaakt van ayous hout en leverbaar in kleuren: blank ongelakt, wit gewassen, mat zwart, mat zwart gouden bies, en mat zwart met een zilveren bies. Fotografie, kunstdrukken, posters of schilderijen – om van deze kunstwerken een blikvanger op je muur te maken, moeten afbeelding, lijst en passe-partout harmonisch. Bij albelli kun je heel eenvoudig zelf een foto op canvas maken.


Op die manier kun je de mooiste momenten in je leven elke dag. Laat je eigen foto afdrukken op een Canvas met lijst. Je foto wordt ingelijst in een baklijst naar keuze!


Lijsttypes in de lijstenmakerij bij HORNBACH: canvasframes, wissellijsten, objectlijsten en nog veel meer!

Bestellen 's Ochtends wakker worden en deze tekst lezen is toch wel een heel goed begin van je dag! Canvaslijst Enjoy the Sweet and Simple Things in Life. Overzicht Een canvaslijst om wandpanelen op te bevestigen.


Baklijsten bestellen voor foto op canvas doek met baklijst accessoires en benodigheden. Luxe en goedkope baklijsten op maat kopen bij BaklijstenGigant. Lees hier de tips hoe je een lijst met een schilderij of foto op kunt hangen zonder te hoeven boren of spijkers.


Kaders aan de muur zonder gaten in de muur. Ruime keus aan foto- en posterlijsten bij posterXXL. Met jouw favoriete foto als poster met lijst heb je een echt kunstwerk aan de muur hangen. Maak een foto op canvas gemakkelijk en snel voor de beste prijs met tevredenheidsgarantie.


Upload je foto en maak jouw foto canvas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts