donderdag 10 november 2016

Echte tiffany lampen

Meubelen voor kerstmis geleverd. Bespaar tot op je meubelen! Bekijk onze Badkamer assortiment. Lampen van alle merken op beslist.


Het tafellampje is gemaakt van paarlemoer glas en is hierdoor uitstekend te combineren met andere kleuren. Deze Franse Art Deco lamp heeft een chique uitstraling en is door het formaat op vele manieren toe te passen.

Vanwege de kosten kiezen de meeste mensen voor authentiek uitziende reproducties. De eerste ontwerpen van de tiffany lamp vertoonden vooral geometrische vormen, oosterse figuren, bloemen en dieren. De hedendaagse tiffany lampen worden in alle ontwerpen uitgevoerd. Helaas, veel valse reproducties circuleren de markt die kan zelfs gek de deskundigen.


Een schitterend stukje kunst dat uw interieur in een handomdraai meer allure geeft. Deze lampen werden met de hand gemaakt en staan bekend om hun vele kleuren en diverse figuren in de art decostijl. De lampen uit die periode zijn tegenwoordig uiterst zeldzaam en zeer kostbaar.


Je ziet ze eigenlijk alleen nog in musea, of ze zijn in het bezit van steenrijke verzamelaars.

De lampen zijn erg mooi, worden snel geleverd en zijn prima verpakt. Ook de service vind ik geweldig. Bij mijn laatste bestelling brandde één van de lampjes niet altijd.


Dit is de grote van die kleintjes wat erop staan echte tiffany lampen met echte bronzen voeten. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Echt glas, Hoogte 70cm, Diameter 40cm, gloeilampen. Klik op de kleine foto voor een vergroting.


In onze webshop vindt u een grote selectie van de mooiste modellen zoals dragonfly, bloemen en bladeren. Hangende en staande lampen , bureauverlichting, lampen in bijzondere vormen en nog veel meer. Bij bestelling van tiffany lampen krijgt u gratis (het juiste aantal voor de bestelde lamp) warme kleur spaarlampen. Wilt u geen verzendkosten en gratis spaarlampen, bestel dan via onze tiffany webshop tiffany lampen. Terug in de tijd met deze nostalgische tafellamp!


Deze uitvoering is echter gemoderniseerd. Strakke lijnen en frisse kleuren zorgen voor een tijdloos maar vooral sfeervol geheel. Daarbij komen deze lampen voor ieder interieur wel tot zijn recht. Honderden lampen op voorraad.


Foka maakt zelf ook glas-in-lood en tiffanyverlichting en heeft jaar ervaring in de tiffanytechniek.

Het maken, repareren en aanpassen van tiffanylampen. Ook kunt u kiezen uit energiebesparing, gloeilampen imitatie tiffany lampen. Tiffanylampen blijven onverminderd populair.


Er zijn 2imitatie tiffany lampen leveranciers, vooral gevestigd in East Asia.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts