donderdag 10 november 2016

Jaloezieen reinigen

Bestel jaloezieën eenvoudig online. En bepaal zelf alle afmetingen. Met een beetje allesreiniger of afwasmiddel en een zachte borstel kun je de lamellen schoonvegen in een vloeiende beweging.


Ze schoonmaken vraagt soms heel wat tijd. Jaloezieën of lamellen trekken heel wat stof. Gelukkig heeft Liesbeth tips om houten en kunststof jaloezieën eenvoudig te reinigen ! Stofzuig de jaloezieën met een kleine stofzuiger of met een klein hulpstuk van je gewone stofzuiger. Je kan ze ook stofvrij maken met een.


Houten jaloezieën schoonmaken. Reinigen van vouwgordijnen en rolgordijnen. Vlekken op rolgordijnen of vouwgordijnen kunt u het beste verwijderen met een vochtige doek. Let erop dat u niet te hard wrijft, want dan beschadigt het gordijn. Zijn de rolgordijnen of vouwgordijnen erg vuil, leg de stof dan in een bad met lauw water (maximaal graden) met een beetje.


Wij helpen je hier graag verder mee. Het is belangrijk om te weten dat iedere raambekleding op een andere manier schoongemaakt dient te worden. Daarom vind je hieronder een aantal tips die je kunnen helpen bij het reinigen van de verschillende vormen van raamdecoratie.


Laat je plisségordijn na het reinigen even helemaal uithangen om te drogen. Tevens kunnen we ook verlichtingsarmaturen ultrasoon reinigen. Een 3-delige borstel voor het afstoffen, reinigen en poetsen van uw jaloezieën, roosters, airco en ventilatiesystemen. De speciale vezeldoek absorbeert en vangt het. Wij vertrouwen erop dat je tevreden bent met onze producten en er vele jaren plezier van zal hebben.


Om je product in optimale conditie te houden is een juiste. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Laatste kans om over te stappen.


Altijd korting op je basisverzekering. Stap Ga met een plumeau of een zachte doek over het gesloten oppervlak van de jaloezieën. Als u uw jaloezieën echter grondig wilt reinigen , kunt u doorgaan met de volgende. Op deze manier zult u zien dat het meeste vuil en de meeste stof al verdwijnt. U kan ook overwegen om één keer in de zoveel tijd uw jaloezieën te laten reinigen door een reinigingsbedrijf.


Jaloezieen reinigen

Er zijn reinigingsbedrijven gespecialiseerd in het reinigen van gordijnen en jaloezieën. Zij zullen een ultrasone reinigingstechniek gebruiken om de horizontale jaloezieën weer prachtig schoon te krijgen. Ook de kleine stukjes reinigen.


Vandaag zullen we iets toelichten over het schoonmaken van shutters en jaloezieën (blinds). Als je de jaloezie goed wilt reinigen wil je ook de kleine hoekjes goed schoon. Als JASNO horen we regelmatig de vraag hoe je onze producten het beste. Metaal: metalen jaloezieën hebben de neiging om gecompliceerder te zijn omdat het vet aan de jaloezie blijft plakken en een laag kleverig vuil vormt. Voor het reinigen van metalen jaloezieën meng je water en alcohol en wrijf je daarmee totdat het vet verdwenen is.


Jaloezieen reinigen

Droog de jaloezieën goe zodat er geen stofvlekken ontstaan. Ik haal dit topic even omhoog, ik zit namelijk met hetzelfde probleem. Alleen heb ik jaloezieen van ruim meter bree die sjouw ik dus niet even mee onder de douche, en ik haal ze er ook niet zo makkelijk omdat ze zo groot zijn. Ook brand- en roetschade reinigen voor textielproducten.


Het schoonmaken van harde producten zoals aluminium -, en pvc- lamellen doen wij. Luxaflex horizontale jaloezieen , pvc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts