woensdag 16 november 2016

Behangstrook babykamer

Alles wat je nodig hebt voor de babykamer. Bekijk alle Bopita meubelen hier! Of neem contact op voor informatie! Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Creëer zelf een van de mogelijkheden die bij jouw kindje past!


Grootste assortiment baby kamer. Met een behangrand verander je de kinderkamer in een handomdraai. Hier vind je het mooiste behang en fotobehang voor de kinderkamer.


Of is er bij jullie thuis een kamertje dat helemaal klaargemaakt moet worden voor een baby’tje dat nog verwacht wordt? Kijk dan eens naar wat we voor je hebben aan schattig behang van Woezel en Pip of ons Nijntje behang! En zoek je liever online naar de perfecte behangetjes voor in de kinder- of babykamer ? Kinderkamer en babykamer behang. Met ons mooie en bijzondere behang voor de babykamer en kinderkamer kun je alle kanten op. Ga voor een uniseks kamertje met wolken- of forestbehang, een meisjeskamer met flamingo- of zwanenbehang of een stoere kamer met origami play- en animals partybehang.


Behangstrook babykamer

Nadat je een wand behangen hebt kun je de wand afwerken met behangranden. Uw kinderen willen natuurlijk het leukste behang. Voor een scherpe prijs kunt u bij ons kiezen uit meer dan duizend soorten behang voor uw kinder- of babykamer.


Behangranden kopen bij HORNBACH. Een mooie behangstrook met een koud herfstachtig tafereeltje, met heuvels, bomen, diverse bosdiertjes en twee kindjes. De figuren uit de voorleesboekjes voor kinderen kun je nu ook als behangrand in de slaapkamer plakken.


Behangstrook babykamer

Een Nijntje behangrand of een behangstrook met Pluk van de Petteflet geven de baby- of kinderkamer een leuke decoratieve look. Of wat dacht je van een behangrand van Dikke Dik. DJECO behangstrook x 280cm - de wereld van Yoko. Prachtige behangstrook met schuine strepen in roze wit uit de Milimetre serie van Lilipinso. In een super modern kamertje zal dit prachtig gaan staan!


Een mooie design serie met allemaal plusjes, kruisjes, stipjes, milimeter reken papier en veel meer. In zwart wit, maar ook roze en blauw. Om een slaapkamer om te toveren tot een babykamer Dikkie Dik, doorloop je een paar stappen. Een Babykamer Dikkie Dik begint natuurlijk met Dikkie Dik behang. Plak een behangrand van Dikkie Dik in het midden van de muur.


Kies een basiskleur voor de muur en behang hier de behangrand overheen. Maak je huis mooi met precies het goede behang! Ruime keuze uit standaard (glas)vliesbehang, renovlies en glasvezelbehang.


In alle kleuren en dessins. Duw de strook stevig tegen de hoek met het plafond aan. Heeft u een schuinlopend plafon kunt u de behangstrook het beste iets te lang nemen en tegen het plafond omvouwen. Als de strook ‘zit’, kunt u de uitstekende ‘flappen’ met een spatel induwen en vervolgens met een stanleymes verwijderen. TIP: Het is belangrijk om de inweektijd (de tijd die het behang na het inlijmen moet rusten om de lijm goed te kunnen opnemen) voor iedere behangstrook exact aan te houden.


Laat iedere baan even lang inweken! Met name bij behang met een doorlopende print moet je ervoor zorgen dat de inweektijd gelijk is zodat elke behangstrook zich evenveel uitzet. Een Wallpower met sterren maakt je babykamer helemaal af! Wij hebben onder anderen muurstickers voor babykamer , kinderkamer, slaapkamer, woonkamer, en keuken. Naast plakstickers voor in huis hebben wij ook een ruime collectie aan auto stickers!


MUURSTICKER: STICKERS PRINTEN EN STICKERS KOPEN! Wilt u stickers printen of stickers drukken en stickers kopen? Zo hoef je niet de hele kamer te behangen voor die baby-sfeer.


Knip enkele figuurtjes uit de overgebleven behangstrook en plak deze met goeie lijm waar je maar wilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts