dinsdag 15 november 2016

Spuitpistool latex

Specialistisch advies nodig? Klus artikelen voor lage prijzen. Bestel al je klus artikelen online.


Let hier wel bij op dat het vermogen van de W 6machine wat lager is zodat dikkere latex moeizamer wordt verwerkt. Verf, latex en coatings moet je goed mengen, want alleen goed gemengde verf zorgt voor een optimaal resultaat.

Probeer de optimale hoeveelheid verf en de spuitstand voor je project eerst uit op een monster of een hoek, voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat met zo’n elektrische verfspuit. Of je nu gaat verven met latex , lakken of beitsen, met een verfspuit heb je altijd de beste afwerking. Je kunt deze zelfs buiten gebruiken om een hek, garagepoort of tuinhuisje er weer als nieuw uit te laten zien. Professionele elektrostatische, HVLP en airless spuitpistolen zijn vaak een investering. Pneumatische verfspuiten zijn bij nagenoeg iedere bouwmarkt verkrijgbaar.


Vaak zijn professionele merken gespecialiseerd in een bepaald type spuitpistool. Verfspuiten vul je met de soort verf die je wilt aanbrengen. Hiervoor is een speciale verfspuit voor muurverf of latex verfspuit verkrijgbaar.

Wanneer je besluit een verfspuit te kopen, dan wordt deze geleverd met diverse spuitopzetstukken die geschikt zijn voor muurverven, lakken en beitsen. Ieder bovenbeker spuitpistool beschikt over een deksel die de bovenbeker afsluit. Naast dat u hier de bovenbeker luchtdicht mee kan afsluiten, valt de lak ook niet uit de bovenbeker tijdens het spuiten. Door de luchtdichte afsluiting van de bovenbeker blijft de lak langer goed in de beker zelf.


Dit product is niet geschikt voor het verwerken van latex ! Airless Latex Spuitpistool ECO max. Standaard geleverd met 2mm nozzle. Zorg dat de afstand tussen het spuitpistool en het te verven oppervlak niet groter is dan centimeter.


Dit geeft het beste resultaat en de minste spuitnevel. Let erop dat je de spuitkop loodrecht op het te verven object richt. Bij het latex -spuiten breng je een forse laagdikte in één keer op, en praat je dus over héél andere volumes dan bij het lakspuiten.


Het vernevelgedrag is ook nogal anders. Zelfs al zou je latex acceptabel kunnen verspuiten met de getoonde HVLP spuit, dan zou je nog na iedere baan van een beetje plafond je beker bij moeten vullen, zogezegd. Tevens kunt u nagenoeg alle latex , beits, lak en overige verven verwerken mits er maar geen structuur (vaste delen) inzit. Er gelden uitzonderingen: Buitenlatex kan alleen verwerkt worden door de Wagner HEA Control Pro 3R en HEA Control Pro 3M.


Histor Monodek is een prima latex echter deze laat zich niet goed spuiten.

Klusartikelen voor de laagste prijs. Bespaar tot wel via kiesproduct. Voor het verfspuiten van alle soorten verven en lakken zoals Latex , muurverf, buitenlakken en binnenlakken, pleister, brandwerende coating. Voorzien van een airless filter in het handvat en een tiphouder.


Vind de beste selectie latex spuitpistool fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit latex spuitpistool voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Maak het spuitpistool direct schoon na de klus. Een grondige reiniging is een voorwaarde voor een perfect en veilig gebruik van het spuitpistool. Verwijder het spuitopzetstuk en giet de resterende verf terug in de verfemmer.


Haal vervolgens de losse onderdelen van het spuitpistool uit elkaar en spoel af met water en zeep. Dit nieuwe spuitpistool beschikt over een zogenaamde GPHigh Efficiency luchtkap met sproeiers van of of. Graco GX airless verfspuit-apparaat voor latex. Beweeg het airless spuitpistool evenwijdig aan het te spuiten oppervlak, zorg ervoor dat de afstand tot het te spuiten oppervlak gelijk blijft plusminus cm.


Handleiding voor het spuiten van grote oppervlakken. Pistool haaks op het oppervlak houden. Als dit niet gelijkmatig gebeurt wordt de vloeistof niet gelijkmatig verdeeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts