maandag 14 november 2016

Behang met print

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Specialistisch advies nodig? Print behang is dé manier om je muren op te frissen en jouw interieur te voorzien van een unieke eyecatcher. Met prints kan je alle kanten op.


Je kan kiezen voor een bloemenprint, grafische print , materiaalprint, … Lees hier alles over de mogelijkheden, prijzen en aandachtspunten van behang met print.

Behang met print Met mooie prints kun je alle kanten op! Het is een gemakkelijke en snelle manier om een frisse wind door je interieur te laten waaien. De vertrekken ondergaan een ware metamorfose door de bezielde combinatie van kleuren en dessins. Van modern tot vintage, of tijdloze en eigenzinnige patronen. Ga voor brede of smalle strepen of laat u inspireren door alle uitbundigheid van de natuur.


De tijden van saaie witte muren zijn over. We zijn steeds minder vaak bang voor kleur in ons interieur en behang met print verovert ook langzaam onze harten.

Oké, om zo’n printje in je woonkamer te plakken voelt voor de meesten nog wel een step too far. Ontwerp jouw eigen behang in jouw gewenste afmetingen. Altijd up-to-date met de laatste interieurtrends! Verras je gasten met je eigen unieke print.


Airtex, Airtex PVC vrij, Vliesbehang, Vinylbehang met een non woven backing of Vinyl behang met een paper backing. Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk, onder andere voor hotels, kantoren en hospitality-instellingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Op onze website vind je naast een grote collectie aan foto behang van behangpapier ook vlies fotobehang van uitstekende kwaliteit.


Bovendien kunnen we behang maken van je eigen foto, of een foto van een fotobank. Deze stijl is uitermate geschikt voor kleine ruimtes, met wit als belangrijkste basiskleur, gecombineerd met frisse kleuren of accenten in vergrijsde pasteltinten. De behangen zijn ingedeeld in categorieën, zodat je makkelijk kunt vinden wat je zoekt. Een nieuw behangetje kan je interieur een heerlijke opknapper geven. Ga je voor een trendy pastelkleur?


Wil je behang met een leuke print ? Of durf je een hele muur van fotobehang aan?

Met goed gekozen behang , kun je jouw interieur een snelle boost geven naar precies de sfeer die jij thuis wilt. Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Bij Zoofy regel je snel een vakman voor al jouw klussen in of rondom huis. Ontdek nog meer manieren om je bedrijf te promoten.


Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Wat dacht u van uw favoriete foto’s om de kamermuur mee op te fleuren. Fotobehang printen wij op kwalitatieve wijze met uw levensgrote foto’s.


Of kies een leuk tekenfilmkarakter voor de kinderkamer. Grafisch behang - Abstract behang. Heel veel grafisch behang online verkrijgbaar bij Behangexpert. Het maakt niet uit voor welke kamer u een nieuw behang nodig heeft.


Met ons dieren behang bij abcbehang. Dieren behang geeft uw kamer een nieuwe uitstraling. Groot assortiment in dieren behang.


Eijffinger behang , al jaren koploper op het gebied van behang trends, en met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Met een strand fotobehang haal je de natuur in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts