dinsdag 22 november 2016

Wereldkaart dekbedovertrek

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Het Grootste aanbod dekbedovertrekken. Voor 23:uur besteld is morgen in huis.


Het grootste assortiment Beddengoed online voor elke leeftijd: Slaaptextiel.

Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Onder dit dekbedovertrek kun je naar hartenlust dromen over de reizen die je nog wil maken en de plekken die je wilt ontdekken! Verschillende stijlen wereldkaart dekbedovertrekken. Een dekbedovertrek met wereldkaart kan op verschillende manieren zijn vormgegeven. Een wereldkaart als all-over print lijkt sportief en trendy.


Dit zorgt voor een soepel overtrek dat zich om uw lichaam heen vormt, waardoor u kunt genieten van een optimale nachtrust. Door de easy-care behandeling is het dekbedovertrek kreukherstellend.

Je kunt de dekbedovertrekken met de wereldkaart voor jezelf kopen of daar iemand anders op een leuke manier mee verrassen. Gaat er binnenkort iemand op reis of weet je van de ander dat reizen favoriet is? Een groen dekbedovertrek met daarop de wereldkaart afgebeeld! Op het dekbedovertrek staat de wereldkaart afgebeeld. Het dekbedovertrek is dubbelzijdig bedrukt.


Doordat het dekbedovertrek van 1 katoen is, slaapt u hier ook nog eens heerlijk onder. Dit dekbedovertrek is een aanvulling voor uw slaapkamer! Onderaan staat de tekst ‘time to travel’ en aan de achterzijde is het overtrek groen van kleur en heeft een gemêleerd dessin. Kies jouw nieuwe reisbestemming uit en droom over je vakantie met dit Worldmap dekbedovertrek ! Tijdens je dromen een wereldreis maken?


Kies dan voor dit hippe dekbedovertrek ! De wereldkaart en de tekst Wanderlust zijn in antraciet tinten afgebeeld. Sinds kort kunt u op Fotoopdekbed. Iedere ochtend wordt u blij en opgewekt wakker van al uw dromen over verre reizen op verre locaties in de wereld.


Dit geeft een warme en prachtige sfeer in elke kinderkamer of slaapkamer.

Ben jij iemand die houdt van kwaliteit en heerlijk wilt dromen zonder gauw wakker te liggen? Daarbij kunnen onze hoogwaardige kwaliteit dekbedovertrekken helpen. Denk bijvoorbeeld aan flanel, satijn, katoen, of microvezel dekbedovertrekken. Scherpe prijzen, snelle levering!


Carbotex dekbedovertrek wereldkaart Kies je droombestemming uit en droom heerlijk weg onder dit zachte dekbed met een gave afbeelding van de wereldkaart. Het wereldkaart dekbed is helemaal in te kleuren met de bijgeleverde stiften met uitwasbare inkt. Dekbedovertrekken van kwaliteit. Wilde dieren, de onderwaterwereld en bekende bezienswaardigheden staan allemaal afgebeeld op dit dekbedovertrek met wereldkaart voor kinderen.


Met dit wereldkaart dekbedovertrek 140x2wordt topografie leren kinderspel! Leeuwen in Afrika, kangoeroes in Australië en schapen in Europa. Op dit dekbed-overtrek ziet jouw kind precies in welke werelddelen welke dieren voorkomen! Zelfs de oceanen zitten vol informatie!


In beide gevallen kun je niet om een kinderdekbedovertrek met wereldkaart heen! Als je kind nog niet geïnteresseerd was in overzeese gebieden en verre oorden, raakt hij dat vanzelf wel door deze leuke dekbedovertrekken met landen, steden, wereldkaarten en atlassen. Een soft cotton dekbedovertrek met een stippen opdruk aan één kant en effen aqua aan de andere kant. Het materiaal is ademend en slaapt heerlijk zacht.


Ons ruime assortiment dekbedovertrekken bevat diverse overtrekken in talloze kleuren en met prachtige dessins. De dekbedhoezen zijn gemaakt van de beste materialen en de maten lopen uiteen van kindermaten tot lits-jumeaux maten. Voor iedere slaapkamer een geschikt dekbedovertrek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts