donderdag 11 augustus 2016

Wand achter kookplaat

Specialistisch advies nodig? Vergelijk goedkope Kookplaten op beslist. Bestel direct aanbieding online. Bekijk ons grote assortimentvan de beste merken. Bekijk wat de beste kookplaten zijn voor jouw huis.


Vandaag bestel morgen in huis.

Door functies als opbergen, ophangen, bewaren, verlichten en informeren toe te voegen aan deze elementen, ontstaat een praktische maar ook esthetische oplossing voor een wand. Direct achter een kookplaat biedt het niet direct soelaas maar op een keukenwand veel toegevoegde waarde. Wel is het belangrijk dat hout goed behandeld wordt. En ook dat hout goed schoongemaakt wordt.


Anders dan kan het hout niet zo goed tegen water en vuil als andere achterwanden. Het is wel slim om hout met iets anders te combineren, bijvoorbeeld achter een kookplaat (waar het te warm is) of achter de kraan (waar het te vochtig is). Onze spatschermen van glas of aluminium geven een luxe uitstraling aan je keuken, achter de kookplaat of gootsteen. Daarnaast kun je alles veel beter schoonhouden.


Kies uit de vele ontwerpen en maten.

Achter het fornuis kan de temperatuur behoorlijk oplopen. Thermisch gehard glas is bestand tegen grote temperatuurverschillen en kan daarom prima achter de kookplaat. Gehard veiligheidsglas is vijf tot zes keer sterker dan niet gehard glas en geeft tijdens montage en gebruik extra veiligheid. AluSplash is scherp geprijs hittebestendig en ook nog eens 1 recyclebaar.


Je kunt ervoor kiezen om de wand specifiek voor achter de kookplaat te bestellen, maar het is ook mogelijk om een op maat gemaakt formaat voor de gehele- of een deel van de achterwand van de keuken te bestellen. Een aandachtspunt bij het plaatsen van een keukenachterwand is dat er uit voorzorg een hittebestendige plaat achter de kookplaat geplaatst moet worden om de achterwand tegen extreme hitte te beschermen. Dibond achterwand bestellen en monteren. Rvs achterwand of rvs plaat op maat in elke maat.


Eenvoudig online bestelen en gratis levering. Of je nou op zoek bent naar een glasplaat voor achter je fornuis, een grote wand van aanrecht tot aan het plafon en alles daar tussenin, wij regelen het voor je! Het is belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij de samenwerking. Daar doen we bij Glasbestellen.


Ik heb mijn muren achter de kookplaat en spoelbak ook geverf met schrobvaste latex, maar vetspetters krijg je toch niet goed schoon, je blijft donkere vlekken zien. Ik laat er nu een glaswand achter plaatsen. De verharder en de Natural Finish basis vormen samen een supersterke toplaag over je muurverf. Precies wat je nodig hebt om je muurverf achter het fornuis te beschermen.


TRAE LYX Naturel Finish is ook te gebruiken als ultramatte afwerklaag voor wanden in een donkere kleur zónder een witte waas achter te laten. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.

In het roestvrijstaal uitgevoerde achterwand van BORETTI geschikt voor plaatsing achter een cm. De AWHis het hoge model in de maatvoering van cm. DIt is het verhoogde model. Het type met de normale hoogte (cm.) is de AW80.


Inbouwapparatuur en keuken specialist. Klanten beoordelen Keukenloods. De kookplaat heeft een rvs behuizing en is. Wij hebben achter ons aanrecht en kookplaat ook de muur glad laten stucen, witten en daarna laten behandelen met een soort lak. Die lak is niet speciaal voor muren, maar het is botenlak (of jachtlak).


Onze muur in de keuken loopt door tot in de woonkamer en alleen het deel achter de aanrecht en de kookplaat hebben we laten behandelen met die lak. Een achterwand voor uw keuken van Bokmerk kan zonder poespas in elk interieur worden ingepast. De keukenachterwand kan namelijk over iedere bestaande wand heen worden aangebracht. Maar een keuken, ook de kastjes boven de kookplaat moeten heel blijven en langs strijkende warmte, dan zou ik ook willen weten, hoeveel is de afstand van kookplaat tot de muur? En de tegels, ja die heb ik nu, ook beschadigd door pannen iets te ver naar achter en stoten maar nog erger.


Wij zijn enorm blij met het eindresultaat van een eigen gemaakte foto op de glazen achterwand achter de kookplaat. Wij zijn goed geholpen en hebben nu echt een unieke blikvanger in onze keuken. Helaas kunnen we geen foto bijplaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts